Ads Top

Το συμβόλαιο του Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ!


Πώς έκλεισε το deal με τον ΠΑΟΚ - Τι ζήτησε αρχικά ο Ολιβέιρα - Πόσα έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης - Οι διαφορές με τις αποδοχές του στην ΑΕΚ!
Όλο το παρασκήνιο πίσω από τη μεταγραφή του Πορτογάλου φορ στην Τούμπα, τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών, τη... διαφορά με την Ένωση και την επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι από το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη, για να περάσει απο ιατρικά και να υπογράψει συμβόλαιο 2ετούς διάρκειας με τον δικέφαλο του βορρά. 

1η) Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε απο τις 750.000 ευρώ νετ αποδοχές και η πλευρά Ολιβέιρα απο το 1.250.000 ευρώ, κοντά στα χρήματα δηλαδή που έπαιρνε και στην ΑΕΚ. Στην πορεία βέβαια ο Πορτογάλος παιζοντας το “δύσκολος” και ποντάροντας στο οτι ο Λουτσέσκου τον γούσταρε και καιγόταν για να έχει άμεσα σεντερ φορ, κατάφερε να τσιμπήσει μια ικανοποιητική... αύξηση προσφοράς. Ουσιαστικά πάντως η διαφορά μοιράστηκε στην μέση και με 920.000 νέτ αποδοχες το χρόνο, ο Ολιβέιρα είπε το “ναι” στον “δικέφαλο” του βορρά...
 
2η) Ακόμη και έτσι βέβαια ο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ θα υπογράψει συμβόλαιο με χαμηλότερες αποδοχες σε σχέση με αυτές που είχε στην ΑΕΚ την προηγούμενη 2ετία. Για να μην παρεξηγηθώ το διευκρινίζω: αναφέρομαι και συγκρίνω στις φιξαρισμένες αποδοχές αφού θεωρώ πιθανότατο λόγω διαφορετικής πολιτικής μεταξύ των δυο κλάμπ, στον ΠΑΟΚ και τα μπόνους (ατομικά και ομαδικά) να είναι υψηλότερα και το μπόνους υπογραφής μεγαλύτερο, σε σχέση με το 400άρι που πήρε στον δικέφαλο του νότου...

3η) Βέβαια στους “κιτρινόμαυρους” ο Μελισσανίδης είχε σπάσει το μπόνους υπογραφής (bonus free) του Νέλσον Ολιβέιρα σε δυο ετήσιες δόσεις αφού στο συμβόλαιο του οι ετήσιες καθαρές αποδοχές ήταν στο εκατομμύριο...

4η) Ο ΠΑΟΚ θα είναι η 12η ομάδα στην καριέρα του 29χρονου Νέλσον. Μπράγκα, Μπενφίκα, Πάσος Φερεϊρα, Ριο Αβε, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Ρεν, Σουόνσι, Φόρεστ, Νόργουιτς, Ρεντινγκ, ΑΕΚ οι προηγούμενες, Μάλιστα μετράει 7 δανεισμούς σε 3 διαφορετικές χώρες και 17 συμμετοχές στην Εθνική Πορτογαλίας ενώ η χρηματιστηριακή του αξία έχει πέσει πλέον στα 2.500.000 ευρώ απο το λιμιτ απ των 6.000.000 που έφτασε το 2012.

5η) Ο Ολιβέιρα στην καριέρα του έχει περάσει απο όλα τα μεγάλα μανατζερικά Γραφεία της Πορτογαλίας.. Εννοείται κι απο τον Ζόρζε Μέντες. Τώρα είναι “σταβλίτης” στην PROMOESPORT (με κορυφαίους πελάτες τους Σολέρ, Αντάμα Τραορέ, Φεκίρ,Μαξίμοβιτς, Κόρντομπα). Στην ΑΕΚ πήγε με την μεσολάβηση γνωστού Έλληνα ατζέντη ενώ στον ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Φούγια, τον ατζέντη του Ραζβάν Λουτσέσκου!!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.