Ads Top

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ο «εκλεκτός» του Λουτσέσκου!


Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ο «εκλεκτός» του Ραζβάν Λουτσέσκου - Ποιος Έλληνας παίκτης πλησιάζει στον Δικέφαλο!
Μεταγραφική καραμπόλα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ποιον παίκτη που "έκοψε" ο Πέδρο Μαρτίνς θέλουν στη Θεσσαλονίκη;

Αναλυτικά το άρθρο του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr:
 
Για την απόκτηση αριστερού μπακ "καίγεται" πλέον και ο ΠΑΟΚ. Αποφάσισε να μην περιμένει άλλο τον Ραχμάν Μπαμπά, ενδεχομένως αντιλαμβανόμενος πως οι ατζέντηδες του "παίζουν" και με τον Ολυμπιακό. Στην Ιταλία πάντως, μια αγορά που ειδικά φέτος έχει την τιμητική της στο "ασπρόμαυρο" σκάουτινγκ λόγω και... Ραζβάν Λουτσέσκου, ακούγεται πως παίζει δυνατά και ο... Χαράλαμπος Λυκογιάννης για Τούμπα!! 

Ο 28χρονος διεθνής αριστερός μπακ χαφ της Κάλιαρι, με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και προέρχεται απο σπουδαία σεζόν ενώ η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 2.500.000! Θυμίζω βεβαια πως νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι και πρίν καταλήξουν στον Κούρτιτς, ένας άλλος παίκτης της Κάλιαρι, ο μέσος Ντεϊόλα, απασχόλησε σοβαρα  και με διαπραγμάτευση, τον ΠΑΟΚ.

Για τον Λυκογιάννη πάντως, η Κάλιαρι, αν δεν ανανεώσει τώρα το συμβολαιό του, θα τον παραχωρήσει, ο άσος είχε προτεραιότητα να συνεχίσει στην Ιταλία ή κάπου άλλου στο εξωτερικό αλλά πάντα έριχνε... κλεφτες ματιές και στις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Και δεν αναφέρομαι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και την ΑΕΚ αλλά αυτά αποτελούν... παρελθόν (στους "ερυθρόλευκους" βασικά λόγω Μαρτίνς). Επαναλαμβάνω, στην Ιταλία ξέρουν πως ο Λυκογιάννης, στο δεδομένο τάιμινγκ απασχολεί τους Κυπελλούχους Ελλάδας, που έχουν πάντως κι άλλη επιλογή για αριστερό μπακ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.