Ads Top

Η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση!


Η νέα μεγάλη μεταγραφή μετά τον Ονιεκούρου - Τα δύο ονόματα στη λίστα του Μαρτίνς, προχωρά άμεσα για μεταγραφή ο Ολυμπιακός!
Πού στοχεύουν πλέον οι Πειραιώτες μετά την απόκτηση του εξτρέμ και την πρόκριση επί της Νέφτσι, τα δύο ονόματα που ήταν στη λίστα Μαρτίνς και γιατί... τρέχουν για να κλείσουν άμεσα παίκτη.

Η αναζήτηση για αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό συνεχίζεται, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει στη διάθεσή του έναν ακόμα παίκτη για τα άκρα της άμυνας, ώστε να αποτελέσει δίδυμο με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση εξτρέμ, κάτι που έχει εν μέρει επηρεάσει τις μέχρι τώρα κινήσεις τους για την αγορά αριστερού οπισθοφύλακα.

Το όνομα του Χοακίν Πικέρες έπαιξε το προηγούμενο διάστημα έντονα στα "ερυθρόλευκα" ρεπορτάζ, όμως όλα δείχνουν ότι ο Ουρουγουανός θα καταλήξει στην Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε... τρέλα με τον Πικέρες, με αποτέλεσμα ο βραζιλιάνικος σύλλογος να "ρίξει" πολλά χρήματα για την απόκτησή του.

Το οικονομικό σίγουρα έπαιξε ρόλο, αφού ο Ολυμπιακός δεν σκόπευε να μπει σε πλειστηριασμό με την Παλμέιρας, αλλά ταυτόχρονα δεν επιθυμούσε να κλείσει τη θέση ξένου που είχε στο ρόστερ του για αριστερό μπακ, μιας και τη... φυλούσε για εξτρέμ. Κάτι που αποδείχθηκε στη συνέχεια, αφού οι Πειραιώτες κατέληξαν σε συμφωνία για την απόκτηση του Νιγηριανού Χένρι Ονιεκούρου, πιθανότατα με κανονική μεταγραφή, από τη Μονακό.

Ανάλογα είναι τα δεδομένα και στην υπόθεση του συμπατριώτη του Πικέρες, Λούκας Ολάσα. Ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ απασχόλησε τον Ολυμπιακό, ωστόσο ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν ότι η Ρεάλ Βαγιαδολίδ αξιώνει πάνω από 6.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Πρόκειται για... τρελές απαιτήσεις, ειδικά εάν λάβουμε υπ' όψιν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν σκοπεύουν να διαθέσουν τόσα χρήματα για αριστερό μπακ, όπως φανέρωσε και η κατάληξη της υπόθεσης Πικέρες. Αντίστοιχα, ο Ολάσα θα έπιανε επίσης θέση ξένου, κάτι που δεν βόλεψε τον Ολυμπιακό στην περίπτωσή του. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.