Ads Top

Μάντζιος: «Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ενισχυθούμε»


Ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Άρη παρά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα (2-1) στο πρώτο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος.

Ο Άρης γνώρισε τη φιλική ήττα 2-1 από τον Ερυθρό Αστέρα, στο πρώτο τεστ προετοιμασίας των «κίτρινων» επί αυστριακού εδάφους.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Άρη, Άκη Μάντζιος, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του παρά το αρνητικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, τόνισε πως ο σύλλογος θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο, ώστε να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος σε σχέση με πέρσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

Για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα: «Είναι το πρώτο φιλικό της χρονιάς, σε γενικές γραμμές είχαμε πολύ καλή εικόνα. Παίξαμε με νέα παιδιά, δώσαμε χρόνο σε όλους. Είμαι ευχαριστημένος. Βγάλαμε πράγματα. Είχαμε ένταση, κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Κάνουμε διπλές προπονήσεις συνεχώς, βασικός στόχος είναι να μην έχουμε τραυματισμούς. Θέλαμε να παίξουμε δυνατά φιλικά και στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια με την Αστάνα».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του Άρη: «Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ενισχυθούμε και να παρουσιαστούμε σαν την περσινή χρονιά και καλύτεροι. Θα είναι πιο δύσκολα φέτος, όμως μπορούμε να πετύχουμε πολλά ως ομάδα».
 
Για την μεταγραφή του Χαίροβιτς και γιατί δεν αγωνίστηκε σήμερα: «Έκανε μία-δύο προπονήσεις με την ομάδα είναι νωρίς ακόμα θέλει χρόνο. Μας ενδιαφέρει να είναι όλοι υγιείς σε πρώτη φάση».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.