Ads Top

Το «χρυσό συμβόλαιο» του Βατσλίκ στον Ολυμπιακό!


Τα απίστευτα χρήματα στον Τσέχο - 65% αύξηση σε σχέση με τον Σα - Ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας στην Ελλάδα!
Γιατί τον προτίμησαν στο Λιμάνι, οι τραυματισμοί που σπάνια βγάζει και το συμβόλαιό του, που είναι μεγαλύτερο από του προκατόχου του. 

Αναλυτικά οι «αποκαλύψεις» του Ευάγγελου Μίχου:

* Είχαμε πει και ξαναπεί εδώ στους “Αδέσποτους”, ότι ο Ολυμπιακός πρώτα θα κλείσει τερματοφύλακα και μετά θα γίνει η μεταγραφή/πώληση του Σα στην Γούλβς. Επιβεβαιωθήκαμε μέχρι κεραίας. Ήρθε ο Βάτσλικ, αυτός είναι ο εκλεκτός και κέρδισε στην τελική ευθεία τον Ολλανδό Μπιζότ Ο Βάτσλικ,λοιπόν, είναι ο αντί-Σά. Για μένα βλεβαια είναι ανώτερος από Σα. Έχει σηκώσει Europa League ως βασικός με τη Σεβίλλη. Και ο Τσέχος για να φορέσει τα "ερυθρόλευκα" θα χρειαστεί να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας που έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.  Αν και ο Ολυμπιακός αποφεύγει να ενημερώνει για τα οικονομικά δεδομένα μιας μεταγραφής του, είναι ξεκάθαρο πως ο Βάτσλικ θα καθαρίζει πάνω από εκατομμύριο το χρόνο.

Στην Τσεχία, την πατρίδα του, λένε και το...υπογράφουν πως το κασέ του, ειδικά μετά και το Γιούρο που έκανε, ήταν 1.200.000 ευρώ. Νέτα, χωρίς μπόνους , ατομικά και ομαδικά. Ο Σα στον Ολυμπιακό, θυμίζω, πως καθάριζε περίπου 750.000 ετησίως, νετ αποδοχές κι αυτά. Και τώρα με τον Βάλτσικ ανεβαίνει κατα 65% στις αποδοχές που θα πληρώνει ετησίως στον βασικό του κίπερ. Συνολικά ο Τσέχος για την 2ετία του στους Πρωταθλητές Ελλάδας, θα εισπράξει πάνω απο 3.000.000 ευρώ, υπολογίζοντας και περίπου τα 600.000 που θα "τσεπώσει" απο το bonus free (ελεύθερος γαρ), χωρίς όμως, να υπολογίζονται τα μπόνους ως παίκτης των "ερυθρόλευκων"

*** Ο Βάλτσικ που πέρασε σήμερα απο όλες τις εξετάσεις πριν υπογράψει, είναι ανώτερος ως κλάση και potential  από τον Πορτογάλο που θα αντικαταστήσει στον Ολυμπιακό, αλλά μένει να το αποδείξει στο γήπεδο. Με αυτά που έχουμε δει, παρατηρήσαμε, ότι παίρνει σούπερ τοποθετήσεις και είναι καλύτερος με την μπάλα στα πόδια απο τον Σα. Εννέα στους δέκα ειδικούς αν ρωτήσετε, θα σας το επιβεβαιώσουν. Σημαντικός παράγων. Δεν έχει βγάλει ποτέ σοβαρό τραυματισμό (με πάνω απο δίμηνο αποχής) στην καριέρα του. Έχει σερί εμφανίσεις. Έπαιξε ένα Euro χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο!

** Το εντυπωσιακό για μένα στην περίπτωση Βάλτσικ είναι ότι είχε προτάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Προτίμησε να έρθει στον Ολυμπιακό και μάλιστα το Σάββατο 11 Ιουλίου 2021. Θα μπορούσε να είχε έρθει τέλη Ιουλίου – αρχές Αυγούστου.

** Αν ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε τον Τσέχο θα πήγαινε στον Μπιζότ. Τον περασμένο Μάιο δέχτηκε πρόταση της ΑΕΚ ο Ολλανδός αλλά δεν τον συγκινούσε. Αντιθέτως όταν προέκυψε η πρόταση του Ολυμπιακού, ο Μπιζότ δήλωσε στα ΜΜΕ της πατρίδας του πως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που του καλύπτει όλα όσα θέλει. Κάτι που λέει πάρα πολλά
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.