Ads Top

Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα και τα εισιτήρια για το ματς με την Νέφτσι Μπακού!


Την Τρίτη (20/7) στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ τους παίκτες του Ολυμπιακού θα εκπροσωπήσει ο Μπουχαλάκης – Στον Ρέντη, στις 18:00, η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών πριν την πρώτη μάχη με την Νέφτσι.

Σε ρυθμούς Champions League κινούνται πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να μετρούν αντίστροφα για την πρώτη μάχη με τη Νέφσι Μπακού, για τον β’ προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τετάρτης (22:00) θα υποδεχθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» τους Αζέρους, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στον επόμενο γύρο.  Το ματς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά χιλιάδες οπαδοί των Πειραιωτών, καθώς θα είναι το πρώτο ματς που θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, μετά την απαγόρευση που επιβλήθηκε τον Μάρτιο του 2020.

Το βράδυ της Κυριακής (18/7) η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το πρώτο παιχνίδι με την Νέφτσι Μπακού. Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι της Τρίτης (20/7) στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ τους παίκτες του Ολυμπιακού θα εκπροσωπήσει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Στις 18:00 θα διεξαχθεί στον Ρέντη η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών πριν την πρώτη μάχη με τους Αζέρους.
Το πρόγραμμα για το ματς με τη Νέφτσι:

Την Τρίτη (20/7) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενόψει του αγώνα με τη Νέφτσι για το β’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Τρίτη 20/7

16:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

18:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για τα κανάλια που έχουν τα δικαιώματα).

Τετάρτη 21/7

22:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Νέφτσι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η συνέντευξη Τύπου της Νέφτσι είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 20/7 στις 21:30 με την προπόνηση των Αζέρων να ακολουθεί αμέσως μετά (22:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια του παιχνιδιού:

– Τη Δευτέρα 19/7 στις 10.00 αρχίζει μέσω ίντερνετ (www.olympiacos.org) η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ολυμπιακός – Νέφτσι  του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Τετάρτη 21/7 και ώρα 22:00.

Επίσης, την ίδια ημέρα θα υπάρχει η δυνατότητα για τους φιλάθλους να κλείνουν τηλεφωνικά ραντεβού στο 211-1094950 από τις 10.00 έως τις 18.00 για να αγοράσουν εισιτήρια από τα εκδοτήρια την Τρίτη 20/7 και την Τετάρτη 21/7 από τις 10.00 έως τις 18.00.

Τόσο από το ίντερνετ, όσο και από τα εκδοτήρια, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράζουν έως τέσσερα (4) εισιτήρια. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν συμπληρωθεί 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους και να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικά νόσησης covid-19.

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα κλείσουν στις 18.00 ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 25€, 30€, 40€, 50€, 60€, 150€, 250€ (VVIP).

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060.

Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, έως και δώδεκα (12) ετών, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Το γεγονός πως στις 16/7 άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των ηλικιών από 15 έως 17 ετών σε συνδυασμό με την απουσία σχετικής διευκρίνησης για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα στην τελευταία ΚΥΑ, καθιστά αδύνατη την παρουσία τους στον αγώνα της Τετάρτης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.