Ads Top

«Τελείωσε» από τον Παναθηναϊκό, υπογράφει στον Ολυμπιακό!


«Ερυθρόλευκη» ενίσχυση στις ακαδημίες με γνωστό Έλληνα προπονητή του Παναθηναϊκού!
Ο Έλληνας προπονητής που είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Πειραιώτες - Θέματα/ειδήσεις ιντριγκαδόρικες που εμπλέκουν Ολυμπιακό/Παναθηναϊκό. Κι ας πρόκειται για Ακαδημίες. Βλέπεται τα πρόσωπα είναι εκείνα που έχουν όλο το ζουμί και ΜΙΑ μετακίνηση που θα σηκώσει πολλή σκόνη!

Αναλυτικά το άρθρο του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr:

1η) Μου... σφύριξαν από την μανατζερική πιάτσα της Γλυφάδας πως ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα η Ακαδημία του, είναι πολύ κοντά σε... μεταγραφή προπονητή με (πολύ πρόσφατο) "πράσινο" παρελθόν! Για την ακρίβεια  κόουτς που έχει καθίσει στους πάγκους και της Κ19 αλλά και της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού, είτε ως υπηρεσιακός, είτε ως βοηθός. Αναφέρομαι ασφαλώς στον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, για τον οποίο μεγάλη μερίδα των αθλητικών ΜΜΕ έχουν πολύ καλή άποψη (θεωρούσαν πως θα μπορούσε να γίνει... νέος Σίμος), όχι όμως και ο...Μπόλονι, που μάλλον επηρέασε και τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος τον "τελείωσε" από το Κορωπί.

2η) Για να περάσω στο ... παρασύνθημα: ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος που ακούστηκε ακόμη και για την ΑΕΚ Β'  ενώ "έπαιξε" και για την Εθνική Παίδων μετά την αποχώρηση του Κεχαγιά, είναι σε συζητήσεις με τους "ερυθρόλευκους" για να αναλάβει την Κ17 του Ολυμπιακού. Την ομάδα που προπονούσε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης αλλά μαζί με το τιμ του πήραν προαγωγή για την Κ19 του Ολυμπιακού, αντικαθιστώντας τον Αντώνη Νικοπολίδη! Αρχικά υπήρξε η σκέψη ο βοηθός του Νικοπολίδη, Τάσος Πάντος, να πήγαινε στην Κ17 και ο Ολυμπιακός να έπαιρνε προπονητή για την Κ15 (έφυγε ο Ιμπαγάσα κι ανέλαβε τον Ολυμπιακό Β'). Όπως φαίνεται όμως, ο Συλαϊδόπουλος θα "κατέβει" στου Ρέντη για την Κ17 και στην Κ15 θα πάει ο Πάντος!

3η) Για την ιστορία να αναφέρω το... κουτσομπολιό που κυκλοφορεί στους κύκλους των Ακαδημιών. Ο Ελευθεριάδης, ο νυν τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, όταν ήταν στον Παναθηναϊκό δεν είχε καλή σχέση με τον Συλαϊδόπουλο (έχει την φήμη του "Σαμαρικού"). Με τον "Σύλα"  στον Ολυμπιακό να αποτελεί πρόταση του Μαυρογενίδη αλλά και η "υποψηφιότητα' του να υποστηρίζεται από πιο ψηλά (πάνω από τον Ελευθεριάδη...δηλαδή)!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.