Ads Top

Φημολογία για Ριμπερί και μεγάλη ελληνική ομάδα!


O Φρανκ Ριμπερί έχει πρόταση από μεγάλη ελληνική ομάδα και «ψήνεται» να πει το «ναι» - Τι αναφέρει το δημοσίευμα!
Η Πανδώρα του OverFM έρχεται να ταράξει τα νερά με μια βαρβάτη αποκάλυψη για τον 38χρονο Γάλλο στάρ,που τελικά δεν θα ανανεώσει με την Φιορεντίνα, την οποία το 2019 προτίμησε από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του overfm.gr:

Η πρόταση που έχει τώρα από Ελλάδα, το 2ετες συμβόλαιο και το πρότζεκτ που του τέθηκε, μαζί με την ποιότητα της παραμονής του εδώ αλλά και η μεγάλη αθλητική εταιρία που πουσάρει αυτή την υπόθεση.

O Φράνκ Ριμπερί είναι 38 χρονών (για την ακρίβεια συν 3 μηνών), αλλά δεν σκέφτεται για την επόμενη 2ετία να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!

Ο Φράνκ Ριμπερί ήθελε να συνεχίσει στην Φιορεντίνα, στην οποία αγωνιζόταν από τον Αύγουστο του 2019, αλλά η στροφή των “βιόλα” στον κόουτς Ιταλιάνο, αυτομάτως τον έβγαλε εκτός κάδρου. Κι από εκεί που στα μέσα Ιουνίου ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα ανανέωσε για 1+1 με την Φιορεντίνα (ειδικά με Γκατούζο), πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, προτείνεται και εξετάζει προτάσεις που δέχεται…

Ο Φράνκ Ριμπερί πριν από δυο χρόνια, επί Πέδρο Μαρτίνς, δηλαδή είχε απασχολήσει πολύ σοβαρά τον Ολυμπιακό. Σε βαθμό μάλιστα οι “ερυθρόλευκοι” να του κάνουν μια δελεαστική προσφορά, τότε. Με τον Γάλλο εξτρέμ όμως, να προτιμάει το ιταλικό πρωτάθλημα και την Φιορεντίνα. Κάτι που είχε αποκαλύψει άλλωστε, ο ίδιος , ο Κριστιάν Καρεμπέ, σε ιταλικά ΜΜΕ!!

Ο Φρανκ Ριμπερί αυτή την εποχή κάνει διακοπές με την οικογένειά του (άλλωστε λόγω κορονωϊου είχε να τους δει πάνω από 5 μήνες) και δεν βιάζεται, όπως λένε στην διεθνή πιάτσα agents, να κλείσει στον επόμενο και πιθανότατο τελευταίο σταθμό της καριέρας του. Ενδεχομένως να το αφήσει για τον Αύγουστο!

Ο Φράνκ Ριμπερί, απασχολεί και μάλιστα πολύ σοβαρά, όπως έμαθα και διπλοτσέκαρα, μεγάλη ελληνική ομάδα!! Είναι μια πραγματικότητα και όχι ένας αστικός (ή μανατζερικός) μύθος. Σε βαθμό που και το ενδιαφέρον της εν λόγω Μπιγκφοράτης ομάδας του έχει μεταφερθεί και το πρότζεκ της του έχει αναλυθεί και έχει βολιδοσκοπηθεί η πλευρά του για το οικονομικό σκέλος ενός τέτοιου (ομολογουμένως) πολύ φιλόδοξου ντιλ και η ποιότητα παραμονής/ζωής στην χώρα μας του έχει αναλυθεί/περιγραφεί.

Το σημαντικό είναι, σύμφωνα με την ίδια πηγή της Πανδώρας, πως ο Ριμπερί δεν είναι αρνητικός για να έρθει και να παίξει μπάλα στην Ελλάδα. Είδε θετικά πως η εν λόγω ελληνική ομάδα του έβαλε προοπτική 2ετίας και όχι ενός χρόνου. Βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και ο Ριμπερί είναι ιδιόρρυθμος.

Το οικονομικό είναι πρόβλημα αλλά όχι αξεπέραστο από την στιγμή που έχει εμπλοκή στην υπόθεση και η μεγάλη αθλητική εταιρία που “ντύνει” την Μπιγκφοράτη ομάδα και θέλει να της κάνει ένα τέτοιο “δώρο”. Οπότε η υπόθεση Ριμπερί παραμένει ανοικτή, θέλει χρόνο και υπομονή…

Για την ιστορία ο Ριμπερί την περασμένη σεζόν στην Φιορεντινα έκανε 29 συμμετοχές με 2 γκολ και 7 ασίστ ενώ συνολικά την 2ετία του στους “βιόλα” μέτρησε 51 ματς, 5 γκολ, 11 ασίστ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.