Ads Top

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα για την Νέφτσι Μπακού!


Ο Ολυμπιακός μπήκε στην τελική ευθεία για το πρώτο ματς με την Νέφτσι Μπακού και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σχεδόν έτοιμη την ενδεκάδα!

Ήταν δεδομένο πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα πήγαινε με την περσινή… συνταγή. Δηλαδή τους παίκτες που ξέρουν καλά τι ζητάει. Που έχουν μάθει απόλυτα την τακτική. Και συνεργάζονται με κλειστά τα μάτια.

Γιατί ζητούμενο είναι να κλειδώσει η πρόκριση από το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη. Και να μην πάει ο Ολυμπιακός στο Αζερμπαϊτζάν με άγχος για το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό του Champions League.

Για να γίνει αυτό δεν χωρούν πειράματα. Δεδομένο πως σε νοκ άουτ φάσεις δεν τα κάνει ο Μαρτίνς.

Με αποτέλεσμα να ετοιμάζει την γνωστή ενδεκάδα: Τζολάκης, Λαλά ή Ανδρούτσος, Σεμέδο, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.

Φυσικά και υπάρχουν δοκιμές στο Ρέντη μπορεί να σημαίνουν πολλά. Σε κάποιες από αυτές είναι μέσα ο Κούντε. Ο Καμερουνέζος έχει εκπλήξει με το πόσο γρήγορα αφομοίωσε την τακτική.

Μπήκε ήδη στο… κόλπο και φάνηκε στα φιλικά. Είναι παίκτης που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς. Σε τέτοιο βαθμό που να σκέφτεται να τον ξεκινήσει. Δεν αποκλείεται να γίνει αυτό και να πάρει την θέση του Μπουχαλάκη.

Μπορεί να έχει ίδια χαρακτηριστικά με τον Καμαρά. Αλλά ο Μαρτίνς θεωρεί πως μπορεί να τους «παντρέψει».

Καταλαβαίνει κανείς πως μια τριάδα στα χαφ με Εμβιλά, Κούντε, Καμαρά πόσο δυνατή μπορεί να είναι. Φυσικά ο Μαρτίνς δεν πρόκειται να… ακυρώσει τον Μπουχαλάκη. Αλλά ο Κούντε έχει δείξει γρήγορα τα καλά του στοιχεία και κερδίζει έδαφος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.