Ads Top

Η τελευταία μεταγραφή Μπαρτζώκα στα γκαρντ!


Εξετάζει την αγορά της Αμερικής - Ποιος πρώην NBAer είναι στη λίστα του - Πάντα στα υπόψιν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ!
Ο Έλληνας που περιμένει και ο πρώην άσος του ΠΑΟ που είναι ελεύθερος. Στο Λιμάνι ψάχνουν την τελευταία κίνηση για τα γκαρντ και ήδη... εξετάζουν προσεκτικά την αγορά από την Αμερική. Ποιος θα έρθει για ψηλός και η λίστα που έχει ο κόουτς στα χέρια τους για τους γκαρντ.

Είναι κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ του. Αυτό, που του μένει είναι ο αντί-Λάιτι, καθώς και ένας Ελληνας ψηλός. Ισως πάρει και τον Ταϊσόν Κάρτερ, που ήταν στο Λαύριο, αλλά και να τον πάρει, θα τον δώσει δανεικό.

Για την θέση του Λάιτι ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του έχουν ρίξει όλο τους το βάρος στην αγορά του ΝΒΑ και αυτό γιατί στην Ευρώπη δεν υπάρχει αυτό, που θέλουν. Είναι ελεύθερος ο Χόλινς της Ζενίτ, ο Ντράγκιτς της Μπασκόνια, ο Κέισι Ρίβερς, που πιο παλιά ήταν στον Παναθηναϊκό, οι Πειραιώτες, όμως, θέλουν κάτι καλύτερο. Και σίγουρα κάτι πιο κοντά σε χαρακτηριστικά στον Λάιτι, που τελικά έμεινε στην Βιλερμπάν.

Αυτόν τον παίκτη, λοιπόν, απολύτως δικαιολογημένα τον ψάχνουν στην πιο πλούσια αγορά του ΝΒΑ και νέα θα έχουν γύρω στα μέσα Αυγούστου και αφού θα έχει ξεκινήσει περίπου 10 μέρες η free agency του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Ο Ολυμπιακός θέλει ο παίκτης, που θα πάρει να έχει ευρωπαϊκή εμπειρία. Να, κάποιον σαν τον Τζαβόντε Γκριν, ο οποίος έπαιξε στο ΝΒΑ με τους Σέλτικς και τους Μπουλς. Μία τέτοια θα είναι η ιδανική λύση, αφού αγωνιστικά μοιάζει στον Λάιτι, ενώ έχει και εμπειρία από την Ευρώπη, καθώς έχει αγωνιστεί στην Τριέστε, στην Ουλμ, καθώς και σε μία άσημη ισπανική ομάδα. Είναι μάλιστα ένας παίκτης, που αν αποκτηθεί, θα κατεδαφίσει το ΣΕΦ, αφού οι αλτικές του ικανότητες είναι ξεχωριστές και τα καρφώματά του μυθικά.

Εκτιμάται ότι μέχρι τις 20-22 Αυγούστου θα έχει λήξει αυτό το θέμα με τον κόσμο του Ολυμπιακού να περιμένει με αγωνία ποιος θα είναι ο εκλεκτός. Στα υπόψη παραμένει πάντα και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος από την πλευρά του περιμένει να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.