Ads Top

Αποχωρεί από την ΑΕΚ και υπογράφει στον Παναθηναϊκό!


Από την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό - Πότε έγινε το ραντεβού, ποιον θα βρει στον Παναθηναϊκό!
Το μυστικό ραντεβού που έγινε χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό. Ποιος προπονητής άφησε την ΑΕΚ και έκανε ήδη συνάντηση με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr:

Μου είπαν πως ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος παραιτήθηκε από την Ακαδημία της ΑΕΚ, ήταν προπονητής της Κ13. Κι αυτό αφού σύμφωνα με την ίδια πηγή πάει με... μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Έκανε ραντεβού με τον Σάμιο, ακούστηκε στο Κορωπί, για την Ακαδημία. 

Θυμίζω πως ο Τζιωρτζόπουλος είναι φίλος με τον Χρήστο Κόντη, τον άμεσο συνεργάτη του Γιοβάνοβιτς ενώ είχαν παίξει μαζί στην ΑΕΚ του Ντέμη Νικολαίδη από το 2004 ως το 2006 και μετά έφυγαν για Κύπρο, ο ένας στον ΑΠΟΕΛ και ο άλλος στην Ομόνοια. Παρεμπιπτόντως οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι δεν έχουν βρει ακόμη προπονητή για την ΑΕΚ Β' και όπως φαίνεται θα είναι η μοναδική που την νέα σεζόν δεν θα κατεβάσουν ομάδα στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League!

Ενας άλλος προπονητής που είχε περάσει από την Ακαδημία της ΑΕΚ επί Μπάγεβιτς (για την ακρίβεια ως υπεύθυνος δικτύου με τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες), ο Μπάμπης Ζελενίτσας, παραιτήθηκε από την ΕΠΟ (ήταν τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος για τις Σχολές προπονητών). Κι αυτό αφού πάει στα ΗΑΕ. Στην προπονητική πιάτσα ακούγεται πως έκλεισε στην Σαρτζάχ, με συμβόλαιο 2 + 2 χρόνων και ετήσιες αποδοχές κοντά στις 25.000!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.