Ads Top

Οι πρώτες αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό!


Με εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς αποχωρούν μετά την απογοητευτική προετοιμασία - Αναλυτικά τα ονόματα!
Δεν κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ και αποχωρούν, όχι όμως ως δανεικοί αυτή τη φορά. Ποιο το μειονέκτημά τους και ποιος θα κάνει καριέρα σε λίγα χρόνια;

Αδιάφορους δεν τους λες. Ούτε κακούς παίκτες. Ειδικά ο ένας (Πέπε) έχει τρομερή ποιότητα. Ο άλλος (Τιάγκο Σίλβα) είναι φιλότιμος και προσπαθεί κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο. Όμως, σχεδόν μονίμως τα θαλασσώνει είτε γιατί πάει να κάνει το κάτι παραπάνω, είτε γιατί... πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Το θέμα ωστόσο είναι τι γίνεται τώρα.

Αλήθεια, τι γίνεται με τον Τιάγκο Σίλβα και με τον Πέπε; Εσείς τι λέτε να γίνει; Αν πρέπει να ποντάρω, θα ποντάρω στο προφανές. Και ο ένας και ο άλλος θα αναγκαστούν να αναζητήσουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Προσωπικά ο Πέπε μου αρέσει πολύ απλά του λείπει το καλώς εννοούμενο -αγωνιστικό- νεύρο. Ελάχιστοι παίκτες έχουν τη δική του κάθετη πάσα. Ο Τιάγκο από την αρχή απαρατήρητος (μου) περνούσε. Άχρωμος, άοσμος, άγευστος. Τίποτα το ιδιαίτερο. Σε ομάδα μέσης στάθμης της Σούπερ Λιγκ θα έβρισκε ρόλο και θα τα πήγαινε καλά. Στον Ολυμπιακό δείχνει λίγος.

Γι' αυτό λοιπόν νομίζω ότι αυτό το καλοκαίρι θα τους αποχαιρετήσουμε και με εισιτήριο δίχως επιστροφή.

Για τον Πέπε δεν αμφιβάλλω ότι κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον θα αναρωτιόμαστε γιατί αυτός ο παίκτης δεν έπιασε στον Ολυμπιακό αφού (θα τα) πηγαίνει περίφημα. Για τον Τιάγκο δύσκολα μπορώ να σκεφτώ κάτι ανάλογο αν και στη ζωή του ποδοσφαίρου ποτέ μη λες ποτέ. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.