Ads Top

Το «μπαμ» του καλοκαιριού θέλει ο Ολυμπιακός!


«Έκοψε» Στρέλνιεκς ο Μπαρτζώκας - Η δύσκολη περίπτωση, η επιθυμία του κόουτς και η μεταγραφή που κλείνει άμεσα στο ΣΕΦ.
Ψάχνουν τη μεγάλη μεταγραφή που θα τους αλλάξει επίπεδο και μπορεί να τους... στείλει άνετα στα πλέι οφ της Euroleague. 

Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με την Βιλερμπάν για την απόκτηση του Ντέιβιντ Λάιτι, αλλά οι Γάλλοι άλλαξαν άποψη και ο παίκτης έμεινε στην Λυών. Ετσι, οι Πειραιώτες πάνε πάλι από την αρχή για να βρουν τον παίκτη με τον οποίο λογικά θα κλείσουν την περιφέρειά τους. Ο Οστιν Χόλινς είναι μία περίπτωση, που κοιτάνε, ενώ άρεσε και ο Ογκνιεν Ντόμπριτς, αλλά αποφάσισε να μείνει στον Ερυθρό Αστέρα.

Στον Γιώργο Μπαρτζώκα έχουν προταθεί πολλές περιπτώσεις. Πιθανά και απίθανα ονόματα όπως του παλιού παίκτη του Ολυμπιακού, Γιάνις Στρέλνιεκς. Δεν πρόκειται, όμως, να ασχοληθούν με τον Λετονό οι Πειραιώτες και γιατί δεν είναι το στυλ, που ψάχνουν, αλλά και επειδή πρόκειται για παίκτη με ταλέντο, και με πολλούς τραυματισμούς όμως.

Επίσης, στα υπόψη του προπονητή του Ολυμπιακού τέθηκε και ο πρώην παίκτης της Χίμκι, Νταϊρίς Μπέρτανς, ο οποίος, όμως, είναι κόμπο γκαρντ και όχι γκαρντ-φόργουορντ, που θέλει ο Μπαρτζώκας.

Πλέον ο τελευταίος έχει αρχίσει και ξεψαχνίζει τις αγορές της Κίνας και του ΝΒΑ, εκεί, όπου οι επιλογές είναι πολύ περισσότερες. Από την Ευρωλίγκα αν μπορέσει να πάρει έναν παίκτη, αυτός θα είναι ο Νίκολα Κάλινιτς. Είναι ακριβώς στο στυλ του παίκτη, που ψάχνει. Είναι, όμως, και δύσκολη περίπτωση, καθώς φαίνεται να τον έχουν στη λίστα τους πολύ μεγαλύτερα πορτοφόλια. Αν από καραμπόλες έρθει στο πιάτο του Ολυμπιακού ο Κάλινιτς, οι Πειραιώτες δεν θα πουν όχι. Είναι ένας παίκτης για μεγάλη ομάδα και κυρίως ένας παίκτης, που παίζει άμυνα, κάτι, που θέλουν όλοι οι σπουδαίοι προπονητές.
 
Ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται να αποφασίσει για τον εκλεκτό του, άλλωστε έχει κλείσει σχεδόν όλο το ρόστερ του. Θα του μένει και ένας Ελληνας ψηλός με την προσπάθεια να έχει επικεντρωθεί στον Κώστα Αντετοκούνμπο. Αν δεν κάτσει, από κει και πέρα υπάρχουν τα ονόματα του Κακλαμανάκη, του Κουφού αλλά και του Χρηστίδη, που είναι ήδη στην ομάδα, υπάρχει, όμως, το ενδεχόμενο ακόμη μεγαλύτερης προώθησης. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.