Ads Top

«Υπάρχουν δυσκολίες για Βάτσλικ, αλλά υπάρχει και η επιλογή του Μπιζότ!»


Δυσκολίες παρουσιάζει η περίπτωση του Τόμας Βάτσλικ για τον Ολυμπιακό λόγω Νάπολι και δεύτερη επιλογή αποτελεί ο Μάρκο Μπιζό της Άλκμααρ!

Τις εναλλακτικές του λύσεις για τη θέση του τερματοφύλακα αρχίζει και εξετάζει σιγά-σιγά ο Ολυμπιακός, καθώς όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Νικολακόπουλος, η περίπτωση του Τόμας Βάτσλικ παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες.

Ο λόγος είναι η «σφήνα» που έχει κάνει στην υπόθεση η Νάπολι, που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ανεβάζει κατά πολύ τον πήχη δυσκολίας για να ολοκληρώσει την απόκτησή του ο Ολυμπιακός.

Παρ’ όλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» δεν χρειάζεται να ψάξουν πολύ για μια βρουν τη λύση για τη θέση του «1», καθώς ο δεύτερος εκλεκτός είναι ο Μάρκο Μπιζότ της Άλκμααρ, που είναι εδώ και καιρό στη λίστα των πιθανών διαδόχων του Ζοσέ Σα.

Ωστόσο, η περίπτωση πώλησης του Ζοσέ Σα στην Premier League και συγκεκριμένα στη Γουλβς, παρουσιάζει στασιμότητα τις τελευταίες μέρες και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πορτογάλος γκολκίπερ αγωνίστηκε κανονικά στο φιλικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. 

Ο 30χρονος Ολλλανδός τερματοφύλακας κατέγραψε 42 συμμετοχές στην περσινή περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας το «μηδέν» στην εστία του 12 φορές.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου, ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για ένα 10άρι από τη στιγμή που ο Κώστας Φορτούνης υπέστη ρήξη χιαστού, όμως ακόμα δεν είναι κάτι βέβαιο ως προς αυτή την κατεύθυνση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.