Ads Top

Η έκπληξη στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Νεφτσί!


Η πρώτη μεγάλη έκπληξη της χρονιάς - Δείτε ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα του Ολυμπιακού - Ποιο είναι το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς!
Ο Ολυμπιακός θέλει να "καθαρίσει" γρήγορα και από το πρώτο ματς την πρόκριση με τους Αζέρους και για αυτό θα ψάξει μία νίκη με αρκετά γκολ. Ποιοι θα παίξουν στο Γ. Καραϊσκάκης την Τετάρτη και ποιοι θα μείνουν στον πάγκο.

Είναι γνωστό ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής που προσέχει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, όμως ο Πορτογάλος θέλει να το αποδεικνύει κάθε φορά. Αυτό έκανε και στους αγώνες προετοιμασίας των Ερυθρολεύκων στην Αυστρία. Έτσι στα έξι φιλικά που δόθηκαν από τους πρωταθλητές, με Βόλφσμπεργκ, Κράσνονταρ, Σάλσμπουργκ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ούφα και Κραϊόβα ο έμπειρος τεχνικός κατάφερε και μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Στην πρόβα τζενεράλε των επίσημων αγώνων, όμως, υπήρξε μια μεγάλη διαφορά. Οι μόνοι που αγωνίστηκαν τον ίδιο χρόνο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με αντίπαλο τον Άρη ήταν ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Λαλά ή με άλλα λόγια τα δύο δεξιά μπακ που έχει αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος στις αναμετρήσεις ενάντια της Νέφτσι Μαπακού για τα προκριματικά του Champions League. Οι δυο τους δίνουν... μάχη για τη φανέλα του βασικού, με τον Έλληνα άσο να έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά και τον Γάλλο να έχει κερδίσει πόντους από την τελευταία του εμφάνιση. Ο κόουτς τον πιστεύει πολύ, εκτιμά πως από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιώνεται και σίγουρα θα του δώσει προσεχώς ευκαιρίες.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την ενδεκάδα της Τετάρτης, είναι πολύ πιθανό σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, να υπάρξει άλλη μία μεγάλη έκπληξη. Αυτή θα αφορά την επίθεση, καθώς ο Μαρτίνς σκέφτεται να βάλει βασικό τον Αχμέντ Χασάν κι όχι τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Πιστεύει πολύ στον Αιγύπτιο, εκτιμά πως έχει την ικανότητα να... καθαρίζει μόνος του τέτοια ματς, ενώ δεν θέλει να κουράσει από τώρα τον Μαροκινό, που βρίσκεται πάντως σε τρομερή κατάσταση. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και πέρυσι, στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Μαρτίνς τον Χασάν είχε ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Έτσι λοιπόν, βάσει των όσων έχουν διαρρεύσει και των δοκιμών στα τελευταία φιλικά, όσον αφορά τους έντεκα που την Τετάρτη (22/7) θα κληθούν να δώσουν τη… μάχη ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα της πρόκρισης ο Πέδρο Μαρτίνς όλα δείχνουν ότι καταλήγει στο σύστημα 4-3-3 και στους: Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, Ανδρούτσο (60-40 έναντι Λαλά) και Ρέαμπτσιουκ στα δύο άκρα, Σεμέδο με Παπασταθόπουλο στα στόπερ. Στα κέντρο η τριάδα θα αποτελείται από τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά, ενώ μπροστά θα βασιστεί στους Ραντζέλοβιτς, Μασούρα και έναν εκ των Ελ Αραμπί ή Χασάν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.