Ads Top

Μαρτίνς: «Ήταν οι πιο δύσκολες 72 ώρες της καριέρας μου!»


Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 επί της Νέφτσι!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, ύστερα από τη νίκη των Πειραιωτών (1-0) επί της Νέφτσι, ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι προηγούμενες 72 ώρες ήταν οι δυσκολότερες στην καριέρα του με τα διάφορα προβλήματα που προέκυψαν στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Πραγματικά ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι η αντίπαλη ομάδα έχει ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση, παίζαμε με την πρωταθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν και ξέραμε εκ των προτέρων πως θα αντιμετωπίζαμε δυσκολίες. Οι απουσίες των τελευταίων 72 ωρών έκαναν δύσκολα τα πράγματα, αυτές οι 72 ώρες ήταν οι πιο δύσκολες της καριέρας μου. Προέκυψαν πολλά και διαφορετικά προβλήματα πριν τον αγώνα αλλά και κατά τη διάρκειά του.

Μόνο θετικά για την προσπάθεια, την αφοσίωση, την θέληση των παικτών μου μέσα στον αγώνα, για ακόμη ένα ματς είχαν άριστο αγωνιστικό πνεύμα. Δεν ήταν δυνατό να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Για το επόμενο ματς: «Στο μυαλό μου βρίσκονται πολλά πράγματα και ιδέες, ήδη σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, να αναλύσουμε το ματς, να λύσουμε τα προβλήματα μας».

Για τον Τζολάκη: «Την πρώτη ημέρα που τον γνώρισα ήταν 16 και ξεχώρισα αμέσως το ταλέντο του. Δεν είχα καμία στιγμή αμφιβολία ότι θα γινει ο πρώτος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Τον βλέπουμε καθημερινά, στις προπονήσεις, παρότι είναι νέος ότι είναι ικανός. Περιμένουμε σπουδαία πράγματα από αυτόν στο μέλλον, θα γίνει μεγάλος τερματοφύλακας. Ο Ματιέ παίζει γιατί έχει χαρακτήρα και ποιότητα, ο Τζολάκης γιατί έχει ποιότητα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.