Ads Top

Με Λουντογκόρετς ο Ολυμπιακός στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League!


Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League - Πρώτος αγώνας στο Καραϊσκάκη!
Η Λουντογκόρετς επικράτησε με 3-1 της Μούρα και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 3-4 Αυγούστου και 10-11 του ίδιου μήνα.


Λουντογκόρετς: Η ισόβια πρωταθλήτρια Βουλγαρίας

Η Λουντογκόρετς είναι το φαβορί απέναντι στην Μούρα. Η ομάδα από την Βουλγαρία έχει κατακτήσει τα δέκα τελευταία πρωταθλήματα της χώρας, μην αφήνοντας περιθώρια στις άλλες ομάδες.

Έχει μάλιστα και εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς έχει συμμετάσχει δύο φορές στους ομίλους του Champions League (2014-15, 2016-17), με την καλύτερή της πορεία να έρχεται στο Europa League, όταν και έφτασε μέχρι τους «16» της σεζόν 2013-14, με την Βαλένθια να τις φράζει το δρόμο για το κάτι παραπάνω.

Προπονητής της ομάδας είναι ο 44χρονος Λιθουανός Βάλντας Νταμπράουσκας, ο βρίσκεται στον πάγκο της Λουγκοντόρετς από τις 3 Ιανουαρίου 2021, με το συμβόλαιό του να εκπνέει το 2023, με το 4-2-3-1 να είναι ο αγαπημένος του σχηματισμός.

Η έδρα της είναι η «Λουντογκόρετς Αρένα», με την χωρητικότητά να φθάνει τις 10.000 θέσεις.
Στο ρόστερ της ομάδας ξεχωρίζει ο Κύπριος επιθετικός Πιέρος Σωτηρίου, με τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ να θεωρείτει ο πιο επικίνδυνος από τους Βούλγαρους παίκτες του συλλόγου.

Η Λουντογκόρετς πήρε το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο, αποκλείοντας με 2-0 συνολικό σκορ την Σαχτιόρ Σαλιγκόρσκ από την Λευκορωσία.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.