Ads Top

«Βόμβα» με Αλ Ταμάρι ψάχνει ο Παναθηναϊκός! (vid)


Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Μούσα Αλ Ταμάρι, τον οποίο θέλει να δώσει δανεικό η Λέουβεν.

Η έλευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέσα στα επόμενα 24ωρα στην Αθήνα αναμένεται να φέρει εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα για τον Παναθηναϊκό, με τον Σέρβο προπονητή να έχει κάνει ήδη την προεργασία του και να ετοιμάζεται να δώσει λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους στη διοίκηση του τριφυλλιού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «10» μέσα σε αυτή θα βρίσκεται και το όνομα του Μούσα Αλ Ταμάρι, του Ιορδανού εξτρέμ που είχε διαπρέψει στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ για δύο χρόνια, πριν μετακομίσει στο Βέλγιο και τη Λέουβεν τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Αλ Ταμάρι, ο οποίος είχε φλερτάρει έντονα με τον Άρη τον Ιανουάριο, δεν είναι ικανοποιημένος από την παραμονή του στη Λέουβεν, ενώ και για τους Βέλγους ήταν μια μεταγραφή που έγινε με μεγάλη προοπτική, αλλά δεν έμειναν ευχαριστημένοι απ’ όσα είδαν. Και τον έχουν τοποθετήσει σε λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες, αλλά με τη μορφή δανεισμού, αφού έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο.

Ασφαλείς πληροφορίες θέλουν τον Γιοβάνοβιτς να γνωρίζει το στάτους μεταξύ Λέουβεν και Αλ Ταμάρι, ξέρει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή αφού παρακολουθούσε το κυπριακό πρωτάθλημα και ιδιαίτερα τον ΑΠΟΕΛ παρά το γεγονός πως έχει αποχωρήσει χρόνια από εκεί και έχει συλλέξει πληροφορίες που τον ικανοποιούν για τον 24χρονο Ιορδανό μεσοεπιθετικό.

Ο Αλ Ταμάρι αγωνίζεται στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής και αποτελεί ποδοσφαιριστή υψηλής ποιότητας. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Κυπριακού πρωταθλήματος και σίγουρα μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό με την τεχνική κατάρτιση που διαθέτει και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται. Στην Κύπρο, μάλιστα, του βγήκε και το παρατσούκλι «Ιορδανός Μέσι».

Με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ είχε πραγματοποιήσει συνολικά 72 συμμετοχές, με 12 γκολ και 11 ασίστ, ενώ στη Λέουβεν κατέγραψε 22 συμμετοχές έχοντας ένα γκολ και μια ασίστ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως με την έλευση του Γιοβάνοβιτς στην Αθήνα θα υπάρξουν και εξελίξεις για τον ποδοσφαιριστή, μιας και ο Σέρβος προπονητής θέλει να τρέξει όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις άμεσα.

Δείτε τον Αλ Ταμάρι εν δράσει:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.