Ads Top

Ολυμπιακός: Χωρίς Τικίνιο στα προκριματικά του Champions League!


Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τον Τικίνιο στα τρία πρώτα ματς των προκριματικών του Champions League, διότι ο Βραζιλιάνος κουβαλάει τιμωρία από όταν αγωνιζόταν στην Πόρτο.

Ο Τικίνιο είναι και επίσημα εδώ και μερικές μέρες ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του και να προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν σπουδαίο σκόρερ.

Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς παρότι θα τον έχει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας στη διάθεση του, θα τον δει να αγωνίζεται σε επίσημο παιχνίδι από τη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο λόγος είναι πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός χρωστάει τιμωρία τριών αγωνιστικών από μία αποβολή του σε αγώνα της Πόρτο για το Europa League και κουβαλάει όπως συνηθίζεται την ποινή και στην επόμενη του ομάδα. Ο Τικίνιο στην εντός έδρας ήττα 1-3 από την Λεβερκούζεν στις 27 Φεβρουαρίου 2020 είχε δεχτεί απευθείας κόκκινη και η UEFA του είχε επιβάλλει ποινή τριών αγωνιστικών κάτι που σημαίνει ότι ο Μαρτίνς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για τρία ματς.

Η ποινή του δεν είχε πέσει, ούτε μετά την έφεση που κατέθεσε η Πόρτο στην αρμόδια επιτροπή της UEFA και έτσι στον β’ προκριματικό με τον Ολυμπιακό δεν θα παίξει καθόλου, ενώ εφόσον προκριθεί η ομάδα του Μαρτίνς θα χάσει και το πρώτο ματς του γ’ προκριματικού.

Δείτε τη φάση της αποβολής:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.