Ads Top

«Προχωράει για Γουόκαπ ο Ολυμπιακός!»


Δυνατό μπάσιμο του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Τόμας Γουόκαπ o Νίκος Ζέρβας!
Αρχίζει και πατάει το… γκάζι στον μεταγραφικό του σχεδιασμό ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπει πάρα πολύ δυνατά στη μάχη της απόκτησης του Τόμας Γουόκαπ.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ, αγωνίζεται στη Ζαλγκίρις Κάουνας από το 2018, έχοντας επίσης μία επιτυχημένη σεζόν στην Ευρώπη με τη φανέλα της Λούντβιγκσμπουργκ και με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στη Λιθουανία μένει ελεύθερος και θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» τα τελευταία 24ωρα έχουν πραγματοποιήσει γερό «μπάσιμο» για την απόκτησή του, θέλοντας να καλύψουν με αυτόν τον τρόπο μία θέση στα γκαρντ και σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, η διοίκηση της ομάδα έχει καταθέσει μια εξαιρετική οικονομική πρόταση.

Παρ’ όλα αυτά, οι εξελίξεις δεν αναμένεται να είναι άμεσες. Ο παίκτης με τις πολύ καλές σεζόν που έχει πραγματοποιήσει, αναμένεται να εξετάσει τις επιλογές του, αφού εύλογα υπάρχουν κι άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες που θέλουν στο ρόστερ τους τον ύψους 1,93μ. γκαρντ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.