Ads Top

Η αλήθεια για Τζαβέλλα και Ολυμπιακό!


Γελάνε στον Ολυμπιακό με τα σενάρια περί Τζαβέλλα!
Δεν είναι η πρώτη φορά. Και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Συμβαίνουν αυτά στα μεταγραφικά καλοκαίρια. Εκεί όπου από τα 10 σενάρια που κυκλοφορούν 1-2 είναι που ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Από την άλλη υπάρχουν κλίμακες και στη… μπαρούφα. Και κάποιες φορές είναι που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Παράδειγμα: Αυτή η ιστορία με τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Τζαβέλλα. Θέλουν θέλει οι Ερυθρόλευκοι τον 34άχρονο αμυντικό! Να τον κάνουν τι; Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν βρεθεί ένας λόγος να τον μάθουν και οι άνθρωποι. Διότι η συγκεκριμένη φήμη είναι ότι πιο άκυρο έχει προκύψει σε αυτές τις πρώτες ημέρες του Ιούνη. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Καμία όμως…

Τον Τζαβέλλα που όπως φαίνεται ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, εμφανίζεται καιρό να τον θέλει η ΑΕΚ. Και την ίδια στιγμή να τον εξετάζει και ο Παναθηναϊκός. Άλλες ομάδες, άλλες ανάγκες, άλλα μπάτζετ. Μπορεί όντως με αυτούς να τρέχει κάτι.

Με τον Ολυμπιακό δεν τρέχει τίποτα. Χαμογελούν με νόημα στο λιμάνι με όσα διαβάζουν τις τελευταίες ώρες. Και ίσως κατά βάθος απορούν. Για την… γενεσιουργό αιτία αυτών των σεναρίων.

Είναι κάποιοι που θέλουν να εμπλέξουν τον Ολυμπιακό για να… δώσουν νόημα στο δικό τους ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. Ή είναι αγνή επιστημονική φαντασία άρα να αντιμετωπιστεί η περίπτωση με… λογοτεχνικό ενδιαφέρον;

Όπως και να έχει: Ολυμπιακός και Τζαβέλλας δεν μπαίνουν μαζί ούτε στην ίδια πρόταση. Όχι σε μεταγραφικό σενάριο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.