Ads Top

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Ολιβέιρα!


Οι πρώτες μεταγραφικές σκέψεις για τη θέση του σέντερ φορ και η πρόταση που έγινε στον ΠΑΟΚ για τον Πορτογάλο επιθετικό, που πρόκειται να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ!

Εκτός από τις ανοικτές υποθέσεις του κεντρικού χαφ και του δεξιού μπακ, που βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική ατζέντα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξετάζουν και περιπτώσεις επιθετικών, καθώς είναι δεδομένη η πρόθεση τους να ενισχυθούν στη θέση του σέντερ φορ.

Με τον Κάρολ Σφιντέρσκι καθοδόν για το Euro 2020 και τον Μάικλ Κρμέντσικ, που επίσης θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την εθνική Τσεχίας, να έχει τυπικά επιστρέψει στην Κλαμπ Μπριζ, όπου ανήκει, οι «ασπρόμαυροι» έχουν έτοιμες και κάποιες εναλλακτικές λύσεις.

Μια απ’ αυτές είναι και ο Νέλσον Ολιβέιρα, o οποίος μετά από δύο σεζόν στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ (70 συμ., 26 γκολ, 10 ασίστ) είναι ελεύθερος και δεν υπάρχουν σημάδια, ότι η Ένωση θα κινηθεί για να τον ανανεώσει, καθώς έχει ρίξει όλο το βάρος στην περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο.

Ο 29χρονος Πορτογάλος επιθετικός έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και το πρώτο ποσό που έπεσε στο τραπέζι ήταν κοντά στις ετήσιες αποδοχές (1,1 εκατομμύριο ευρώ) στο διάστημα της παρουσίας του στην ΑΕΚ.

Πάντως, η περίπτωση του Ολιβέιρα δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά».

Το βάρος και το ενδιαφέρον έχει πέσει στην υπόθεση του Κρμέντσικ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις της Κλαμπ Μπριζ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.