Ads Top

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή στον ΠΑΟΚ με εισήγηση Λουτσέσκου!


Το απαίτησε ο Ρουμάνος και ο Ιβάν το δέχθηκε. Αλλάζουν όλα στην Τούμπα.
Ο Ραζβάν επέβαλε... τους όρους και οι αλλαγές στον Δικέφαλο ξεκινούν άμεσα. Ποια θα είναι η πρώτη μεταγραφή και τι ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της ομάδας. 

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν η εκπομπή των "Αδέσποτων" και αυτό το Σαββατοκύριακο στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98,9.

Στην εκπομπή λοιπόν μεταφέρθηκε ένα πολύ δυνατό ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ

*** Με την επιστροφή του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ το ρεπορτάζ της ομάδας της Θεσσαλονίκης αποκτά επιπλέον ενδιαφέρον. Έχω να πω, ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο γιος του Μιρτσέα, βελτιώθηκε πολύ, όταν αναβάθμισε το προπονητικό του τιμ, το οποίοα αποτελείται από Ιταλούς και Ρουμάνους. Έχει το καλύτερο προπονητικό τιμ στην Ελλάδα.

Επίσης ο Λουτσέσκου δεν είναι προπονητής των ακριβών μεταγραφών. Είναι προπονητής του γκρουπ. Είναι η αγαπημένη του λέξη. Δεν του αρέσει να χτίζει με μεταγραφές τις ομάδες του. Χτίζει με τη δουλειά. Για παράδειγμα η πρώτη του μεταγραφή που θέλει, είναι ένα χαφ εξαροεξάρι “box to box”. Ο τεχνικός διευθυντής θα βρει λύσεις, μετά ο Ρουμάνος θα σκανάρει τις επιλογές και στη συνέχεια αυτές θα συζητηθούν με τη διοίκηση.

Μία ακόμα γαργαλιστική πληροφορία της συμφωνίας Λουτσέσκου-Ιβάν Σαββίδη είναι ένα από τα πράγματα που ζήτησε ο Λουτσέσκου από τον ηγέτη του ΠΑΟΚ. Του ζήτησε, να είναι πιο συχνά στη Θεσσαλονίκη. Έχει να εμφανιστεί 14 μήνες στην Ελλάδα ο Ιβάν λόγω κορωνοϊού αφενός αλλά και φόρτου εργασίας αφετέρου. Η ομάδα όμως δεν μπορεί να διοικείται με τον ιδιοκτήτη μακρυά λες και είναι τηλεκατευθυνόμενο. Ο Ιβάν του υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

Άλλη μία σημαντική παράμετρος των συμφωνιών που κλείνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι, ότι σε κάθε δουλειά που πηγαίνει, με τους ατζέντηδές του, στο συμβόλαιο βάζουν οικονομικούς όρους σε περίπτωση πρόωρης λύσης του συμβόλαιο του. Πως θα γίνει το διαζύγιο δηλαδή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.