Ads Top

ΠΑΟΚ: Αντράζ Σπόραρ ο «εκλεκτός» για αντι-Κρμέντσικ!


Ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του, Αντράζ Σπόραρ, ενός ποδοσφαιριστή που στοίχισε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας 6.000.000 € τον Γενάρη του 2020!

Ο ΠΑΟΚ προχωράει σιγά σιγά τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ζητήσει την απόκτηση ενός επιθετικού, ανάλογα πάντα τι θα γίνει και με την περίπτωση του Μίκαελ Κρμέντσικ. 

Προς το παρόν το πιθανότερο σενάριο είναι ο Τσέχος φορ να μην μείνει στον Δικέφαλο του βορρά και να επιστρέψει στην Κλαμπ Μπριζ, από την οποία ήρθε στην Ελλάδα ως δανεικός, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ κοιτάζει στην αγορά για επιθετικό και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Τα ονόματα που ακούγονται για τους Θεσσαλονικείς είναι πολλά, ενώ στο εξωτερικό συνδέουν τον ΠΑΟΚ και με τον Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ και στοιχίζει τουλάχιστον 6.000.000 €.

Ο Σλοβένος επιθετικός, ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας από τον Γενάρη του 2020, με τους Πορτογάλους να δίνουν 6.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να «δέσει» στην Σπόρτινγκ, με αποτέλεσμα τον Φλεβάρη του 2021 να δοθεί δανεικός στην Μπράγκα, με την οποία είχε 41 συμμετοχές, 7 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

Από εκεί και πέρα, ο Σπόραρ ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του και την Ίντερμπλοκ, ενώ έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις Ολίμπιγια, Βασιλεία, Αρμίνια Μπίλεφελντ, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Σπόρτινγκ, Μπράγκα. Ο Σλοβένος είναι φυσικά διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του όπου μετράει 30 εμφανίσεις και 4 τέρματα, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει 307 συμμετοχές και 144 τέρματα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό λοιπόν, ο ΠΑΟΚ έχει στο στόχαστρο του τον Σλοβένο διεθνή και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες και αφού ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με την υπόθεση του Κρμέντσικ να κάνει επίσημη κρούση για να τον αποκτήσει.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.