Ads Top

«Συμφωνία Μαρινάκη - Κούγια για Πινακά!»


Πόσο θα κοστίσει η μεταγραφή - Έχει ασχοληθεί και ο Πέδρο Μαρτίνς προσωπικά με την μεταγραφή!
Οι δύο πλευρές είναι κοντά στις υπογραφές, τα χρήματα είναι πάρα πολύ καλά, ενώ υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης. Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας φέρεται να απέρριψε και προτάσεις από το εξωτερικό πριν τους Πειραιώτες.  

Σε… σήριαλ φαίνεται πως θα μετατραπεί η μεταγραφή του Δημήτρη Πινακά, του παίκτη που ξεχώρισε στο φετινό πρωτάθλημα, κυρίως με τις εμφανίσεις και τα γκολ του στο πρώτο μισό της σεζόν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λοιπόν, μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση, όμως στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να έχουν το… πάνω χέρι για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού της ΑΕΛ.

Ο 19χρονος παρότι ξέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και κυρίως από Γερμανία και Ιταλία, φέρεται να είναι πολύ κοντά στους πρωταθλητές, οι οποίοι είναι έτοιμοι να δώσουν 1,5 εκατομμύρια ευρώ στη θεσσαλική ΠΑΕ, ενώ θα τους προσφέρουν και το 15% σε περίπτωση μεταπώλησης. 

Πρόκειται για μία εξαιρετική πρόταση, η οποία πιθανότατα δεν… ανταποκρίνεται στην τωρινή αξία του Πινακά, ωστόσο στο Λιμάνι έχουν εξαιρετική άποψη για αυτόν, πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του και θεωρούν ότι μελλοντικά θα αποτελέσει ένα από τους βασικούς παίκτες της Εθνικής Ελλάδας.

Όπως σας έχουμε μεταφέρει μάλιστα και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, με την περίπτωσή του νεαρού επιθετικού έχει ασχοληθεί προσωπικά και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον πιστεύει πάρα πολύ, αν και δύσκολο θα δώσει το «οκ» για να μείνει φέτος στο ρόστερ. Το πιθανότερο σενάριο είναι να δοθεί δανεικός είτε να πάει στον Ολυμπιακό Β’, που θα παίξει στη Σούπερ Λιγκ 2.

Όσο αναφορά το εξωτερικό ο Αλέξης Κούγιας έχει μεν μια πρόταση από την γειτονική χώρα που φτάνει τα 1,2 εκατομμύρια με 20% ποσοστό μεταπώλησης και αναμένει πρόταση από την Γερμανία, όμως δεν είναι ικανοποιημένος και φαίνεται να ετοιμάζεται να τον… στείλει στον Πειραιά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.