Ads Top

«Ο ατζέντης του Εντσάμ πήρε τηλέφωνο τον Ολυμπιακό!»


Ποια ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού για τον Εντσάμ!
Το τηλεφώνημα του ατζέντη του Ολιβιέ Εντσάμ και η απάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τον παίκτη της Σέλτικ!

Η αρνητική τροπή που έλαβε η μεταγραφή του Ολιβιέ Εντσάμ έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στην ΑΕΚ. 

Η Ενωση έφερε στην Ελλάδα τον Γάλλο μέσο πριν από λίγες ημέρες, τον ξενάγησε σε προπονητικό κέντρο, (νέο) γήπεδο και συνολικά στην Αθήνα, πήρε διαβεβαιώσεις ότι η μεταγραφή θα γίνει και ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε, με τους Κιτρινόμαυρους να τον θεωρούν «δικό τους».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι η πλευρά του Εντσάμ είχε δεύτερες σκέψεις για την ΑΕΚ ακόμη και στη διάρκεια της παραμονής του παίκτη στην Ελλάδα. Κάτι που προκύπτει ξεκάθαρα από τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, ενώ βρισκόταν στη χώρα μας για να συζητήσει με την Ενωση, πήρε τηλέφωνο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Η πληροφορία είναι 100% επιβεβαιωμένη. Και όπως προκύπτει, ο ατζέντης του Εντσάμ θέλησε να μιλήσει με τον Ολυμπιακό, ώστε να βάλει τους Πειραιώτες στο κόλπο. Τους μετέφερε το ενδιαφέρον του ιδίου και του πελάτη του για τους Ερυθρόλευκους. Και εξέφρασε την επιθυμία να ανοίξει η κουβέντα, ώστε ο 25χρονος (09/02/1996) μέσος να καταλήξει στον Πειραιά.

Ποια ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού στην πρόταση του ατζέντη του βασικού μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ; Οι Ερυθρόλευκοι είχαν επικεντρωθεί εξ αρχής στην απόκτηση του Πιερ Κουντέ για τη μεσαία τους γραμμή, αυτός ήταν ο βασικός στόχος και από τη στιγμή που η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε, δεν υπήρχε λόγος να ανοίξει η κουβέντα για τον Εντσάμ.

Σε αυτή τη φάση, λοιπόν, ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει κάποια ενέργεια για τον Εντσάμ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Σκοτία, για να ενταχθεί στις υποχρεώσεις της Σέλτικ και περιμένει να βρει ομάδα. Με τον ατζέντη του να υποστηρίζει πως εάν οι Κέλτες δεν πάρουν ένα ποσό για τον παίκτη, δεν θα τον αφήσουν να πάει πουθενά, παρότι το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.