Ads Top

Λουτσέσκου: «Πρωτάθλημα, τίτλοι και ευρωπαϊκή πορεία με τον ΠΑΟΚ!»


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στα ρουμάνικα Μέσα για την επιστροφή του στον πάγκο του ΠΑΟΚ!
Για την επιστροφή του στον πάγκο του ΠΑΟΚ μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε Μέσα της Ρουμανίας, με τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο.

«Είναι μία διαφορετική περιπέτεια, είχε σημασία για μένα το γεγονός πως στον ΠΑΟΚ πέρασα τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου, δύο εκπληκτικά χρόνια και αυτό με έκανε να επιστρέψω! Βρήκα μια ζεστή και ισορροπημένη ατμόσφαρα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν από εμένα νίκες και αυτός είναι και ο δικός μας στόχος. Ήταν η μεγαλύτερη συνέντευξη Τύπου που έδωσα στη ζωή μου, δεν ήταν καθόλου εύκολο (σ.σ. γελάει)», ανέφερε αρχικά ο Λουτσέσκου.

Για τη ρήτρα των εφτά εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του, ο Ρουμάνος τεχνικός υπογράμμισε: «Θέλω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο και να έχω αποτελέσματα. Μου εύχομαι τρία χρόνια επιτυχίας. Πρωτάθλημα, τίτλοι και πορεία στο Europa Conference League. Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για να έχουμε πρόσβαση στο Champions League. Είμαι προπονητής που πάντα δούλευε με αυτό που έβρισκε.

Αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, καλώς, αν όχι είμαι υποχρεωμένος να δώσω σε αυτήν την ομάδα μεγαλύτερη αξία και εμπιστοσύνη. Ήταν μια απόφαση ψυχής ο ΠΑΟΚ. Δεν κάνω τις επιλογές μου με συγκεκριμένη στρατηγική, αλλά συναισθηματικά».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.