Ads Top

Η νέα «μεταγραφή» Μαρτίνς στην Αυστρία!


Ποιος είναι ο παίκτης-έκπληξη στην προετοιμασία των Πειραιωτών; Ποιον έχει ξεχωρίσει ο Μαρτίνς - Σε ποια θέση έρχεται άμεσα μεταγραφή!
Τι θα γίνει με τη θέση του αριστερού μπακ και ποια μεταγραφή έχει ζητήσει ο Πορτογάλος αμυντικός; Σημαντικά συμπεράσματα από τις προπονήσεις και τα πρώτα φιλικά.

Το ζήτημα των ακραίων μπακ ήταν από αυτά που απασχόλησαν περισσότερο τον Ολυμπιακό την περσινή σεζόν, καθώς δεν βρέθηκαν άξιοι αντικαταστάτες του Ελαμπντελαουί και του Τσιμίκα. Οι Ραφίνια, Ντρέγκερ και Λαλά έπαιξαν δεξιά, αλλά η σεζόν έκλεισε με βασικό τον Ανδρούτσο, ενώ στα αριστερά αποκτήθηκε ο Ρέαμπτσιουκ όμως σε μεγάλο κομμάτι της σεζόν έγινε ενδεκαδάτος ο πολύπειρος Χολέμπας.
 
Η μεγαλύτερη... δικαιολογία των Λαλά και Ρέαμπτσιουκ για τη μέτριά απόδοσή τους ήταν το ότι ήρθαν στον Ολυμπιακό μεσούσης της σεζόν, ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς και δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό. Για αμφότερους τους παίκτες, πάντως, υπάρχει στήριξη από το τεχνικό τιμ, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι φέτος θα βγάλουν όλο το εύρος των δυνατοτήτων τους στο γήπεδο.

Με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Χολέμπας, στα αριστερά υπολογίζεται εκ νέου για βασικός ο Ρέαμπτσιουκ, που χαίρει της εκτίμησης του Μαρτίνς, ο οποίος πιστύει πως ο Μολδαβός θα δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο τη νέα σεζόν. Πίσω του δεν υπάρχει κάποιος έτοιμη λύση και το πιθανότερο είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι θα αποκτήσουν παίκτη για τα αριστερά της άμυνας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως την παρουσία του Απόστολου Αποστολόπουλου, ενός εξαιρετικά ταλαντούχου αριστερού μπακ, που τα πήγε περίφημα στα πρώτα φιλικά του Ολυμπιακού. Ο πιτσιρικάς μπήκε στο ματς με την Βόλφσμπεργκερ εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του Φορτούνη, επέδειξε μπόλικο ποδοσφαιρικό "θράσος". Με μπόλικες προωθήσεις και επιθετικές πρωτοβουλίες φανέρωσε το γιατί τον συνοδεύει ο πολύ κολακευτικός χαρακτηρισμός του "νέου Τσιμίκα" και διόλου τυχαία πήρε στη συνέχεια χρόνο συμμετοχής και στο επόμενο ματς με την Κράσνονταρ.

Ίσως είναι άγουρος ακόμα για να πάρει θέση έστω και ως back-up στον Ολυμπιακό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Πειραιώτες έχουν στα χέρια τους ένα ακόμα ακατάργαστο ποδοσφαιρικό διαμάντι!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.