Ads Top

Στον Ολυμπιακό ο Αντριάν Γκαλιάνι!


Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα και σκέφτεται για τη Β’ ομάδα τον 20χρονο Αντριάν Γκαλιάνι, εγγονό του πάλαι ποτέ πανίσχυρου άνδρα της Μίλαν!

Το ονοματεπώνυμό του, βαρύ σαν ιστορία. Σαν την ιστορία του ιταλικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Βαρύ, διότι το πήρε από έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες του σπορ στη Γηραιά Ηπειρο και την Ιταλία τα τελευταία 40 χρόνια. Ο Αντριάν Γκαλιάνι είναι αυτό που καταλαβαίνεις από το ονοματεπώνυμό του. Εγγονός του Αντριάνο Γκαλιάνι. Του πανίσχυρου αφεντικού της Μίλαν του Μπερλουσκόνι. Και τώρα κουμανταδόρου της Μόντσα, επίσης του ιδιοκτήτη της Mediaset και πρώην πρωθυπουργού.

Τι μας αφορούν όλα αυτά; Ο Αντριάν Γκαλιάνι, ο νεότερος, βρίσκεται στην Ελλάδα. Οχι για διακοπές. Αλλά για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια, τη φοράει ήδη. Καθώς προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και οπως ολα δείχνουν ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Η οποία είναι πολύ πιθανό να τον βρει στη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών. Οπου και θα παρακολουθείται η εξέλιξή του.

Ο Αντριάν Γκαλιάνει έκλεισε τα 20 του χρόνια στις 28 Απριλίου (28/04/2001) και είναι πολίτης του κόσμου. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσε σε Λονδίνο και Μιλάνο και αποτελούσε από μικρός παιδί του αθλητισμού. Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε αργά το ποδόσφαιρο, σε ηλικία 13 ετών, μέσα σε 7 χρόνια έχει καταφέρει να περάσει από αρκετές σημαντικές ομάδες. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ρέντινγκ (2014), έναν χρόνο μετά εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Μίλαν (2015-2019), έκανε ένα μικρό διάλειμμα στη Νέα Υόρκη (2019, IMG Soccer), φόρεσε τη φανέλα της Γουότφορντ (2019-20) και πέρυσι τον Οκτώβριο τον απέκτησε η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Γκαλιάνι εντάχθηκε στην ομάδα Κ23 του αγγλικού συλλόγου και πριν από λίγο καιρό αποφασίστηκε να πάρει… μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, βρέθηκε στην Ελλάδα εδώ και αρκετό καιρό. Πλέον βρίσκεται σε διακοπές, αλλά όπως φαίνεται, ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να τον διατηρήσει στο δυναμικό του και τη νέα σεζόν, δίνοντάς του ευκαιρίες στη Β’ Ομάδα, που αναμένεται να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως ο 20χρονος Ιταλός (με αμερικανικό διαβατήριο) αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού και του μπακ χαφ. Ειδικά με τη φανέλα της Μίλαν κατέκτησε πρωταθλήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Ιταλίας, πριν μετακινηθεί από τους Ροσονέρι, μετά και την αποχώρηση του διάσημου παππού του. Η άφιξή του στον Ολυμπιακό έγινε με τον ίδιο να δέχεται με πολύ μεγάλη ικανοποίηση τη μετακινησή του, μάλιστα, έκανε και τις σχετικές κοινοποιήσεις μέσω των social media.

Μένει να φανεί, πλέον, εάν ο νεαρός Ιταλός μέσος έχει ταλέντο ανάλογο του πολύ ηχηρού επιθέτου που φέρει. Με το γήπεδο να είναι πάντα ο καλύτερος κριτής.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.