Ads Top

Ονιεκούρου: Ο Ολυμπιακός πιέζει – Τι ισχύει με την Γαλατασαράι!


Ο Χένρι Ονιεκούρου αρέσει και ο Ολυμπιακός πιέζει για να τον κάνει δικό του αλλά η Γαλατασαράι δεν έχει βγει εκτός διεκδίκησης της κούρσας.
Από πέρσι πάλευε ο Ολυμπιακός για να πάρει τον Ονιεκούρου. Δεν έβγαλε άκρη. Κι έκανε και φέτος την κίνηση του. Αλλά η Γαλατασαράι είναι και αυτή στην κούρσα. Με τα δεδομένα να αλλάζουν συνέχεια.

Ο τουρκικός σύλλογος είναι σε διαδικασία προεδρικών εκλογών. Με τον Μπουράκ Ελμάς να είναι πιθανότατα, αυτός που θα τις κερδίσει. Σε προεκλογική του συνέντυξη, το βράδυ της Πέμπτης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον Ονιεκούρου.

Αυτό που είπε είναι πως μίλησε με την Μονακό. Και ζήτησε λίγο χρονικό διάστημα ακόμα, προκειμένω να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Δηλαδή να ολοκληρωθούν οι προεδρικές εκλογές.

Ο Νιγηριανός είναι στα πλάνα του. Το θέμα είναι τι θα αποφασίσει ο Φατίχ Τερίμ. Και αν θα παραμείνει στον πάγκο. Γιατί δεν αποκλείεται και αυτό να αλλάξει.

Ο Ελμάς τόνισε πως αν εκλεγεί θα μπουν στο ταμείο της Γαλατασαράι 100 εκ. δολάρια. Και σχεδόν τα μισά από αυτά θα πάνε για μεταγραφές. Έχει μιλήσει με 12 παίκτες, ανάμεσα τους και ο Ονιεκούρου.

Αυτό δείχνει πως μπορεί να μπλέξουν τα πράγματα. Να πάρουν κι άλλο χρόνο. Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως εκανε επαφή με την Μονακό. Βρήκε ένα κοινό σημείο επαφής. Και θα ήθελε να μην τραβήξει άλλο το πράγμα.

Από την άλλή υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Με τον Κέβιν Ενκουντού να παραμένει ψηλά. Για την ακρίβεια ήταν και παραμένει η πρώτη επιλογή. Αλλά εκεί τα οικονομικά δεδομένα είναι μεγαλύτερα.

Για την Γαλατασαράι λήγει σήμερα η διορία για να απαντήσει στο αν θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς. Που είναι στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Ο παίκτης και ο μάναζερ του, στην παρούσα φάση τηρούν στάση αναμονής. Μάλιστα ο ατζέντης του φέρεται να είπε πως ακόμα δεν είναι κάτι ξεκάθαρο, αναφορικά με τον Ολυμπιακό. Χωρίς να αποκλείσει πως μπορεί να γίνει ο… γάμος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.