Ads Top

Ντύνεται στα «ερυθρόλευκα» ο Φολ!


Ο Ολυμπιακός πολύ κοντά στο να κλείσει τον θηριώδη Μουσταφά Φολ, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη ρακέτα!

Ετοιμος να πραγματοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του θηριώδη Μουσταφά Φολ!

Το όνομα του σέντερ της Βιλερμπάν βρισκόταν στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι Πειραιώτες μάλιστα μετουσίωσαν το ενδιαφέρον τους σε πρόταση και η ομάδα του μεγάλου λιμανιού βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του Γάλλου.

Ο Μουσταφά Φολ είναι ένα πραγματικό φόβητρο κάτω από τη ρακέτα και με το ύψος του (2.18 μ.) και το μεγάλο άνοιγμα των χεριών του «σκεπάζει» τα καλάθια, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του σε άμυνα και επίθεση. Ενα… όπλο που ήθελε να προσθέσει στη φαρέτρα του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ο 29χρονος σέντερ την προηγούμενη σεζόν πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις και ήταν από τους πρωταγωνιστές της Βιλερμπάν. Ο θηριώδης άσος της γαλλικής ομάδας έπαιξε συνολικά σε 31 ματς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ και είχε μέσο όρο 8.8 πόντους (70,1% στα δίποντα και 61.7% στις βολές), 5.5 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά παιχνίδι.

Το καλύτερο παιχνίδι του το έκανε απέναντι στην Αλμπα Βερολίνου. Την 9η αγωνιστική η Βιλερμπάν έπαιξε στη Γερμανία, με τον Μουσταφά Φολ να κάνει νταμπλ-νταμπλ, έχοντας 25 πόντους και 10 ριμπάουντ! Ενας παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ζητάει την προσθήκη του και τον Ολυμπιακό να βρίσκεται μια… ανάσα από την απόκτησή του.

Ο Γάλλος αποτελεί τον εκλεκτό του έμπειρου κόουτς για τη θέση «5», με την ομάδα του Πειραιά, εάν ολοκληρωθεί η απόκτησή του, να βάζει στο ρόστερ ένα πραγματικό θηρίο! Έναν παίκτη που σκεπάζει τα καλάθια και προσφέρει πολλά τόσο στο αμυντικό κομμάτι, κλείνοντας του χώρους προς τη ρακέτα και διασφαλίζοντας το αμυντικό ριμπάουντ, όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Είτε ολοκληρώνοντας ο ίδιος τις επιθέσεις, είτε παίρνοντας επιθετικά ριμπάουντ, είτε ανοίγοντας χώρους για τους συμπαίκτες του. Όλα δείχνουν ότι ο Φολ θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα, με τους Πειραιώτες να ενισχύονται σημαντικά στη θέση «5».

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τρέχουν παράλληλα και άλλες υποθέσεις, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα και στην περιφερειακή γραμμή. Όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, το όνομα του Τόμας Γουόκαπ της Ζαλγκίρις Κάουνας βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Μπαρτζώκα.  Η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη, όμως, αφού για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες.

Ψηλά στη λίστα βρίσκεται επίσης ο Ουόλντεν του Ερυθρού Αστέρα. Μια περίπτωση που καλοβλέπουν στον Ολυμπιακό, αλλά θα πρέπει να κάνουν υπομονή, καθώς  ο Αμερικανός αγωνίζεται στους τελικούς του σέρβικου πρωταθλήματος με τους Ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου. Πάντα, στη λίστα βρίσκεται επίσης ο Τάισον Κάρτερ του Λαυρίου, που αποτελεί την… καψούρα του Γιώργου Μπαρτζώκα.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.