Ads Top

Ολυμπιακός: Έπιασε ήδη δουλειά στου Ρέντη ο Τικίνιο!


Ο Τικίνιο βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα και άρχισε ήδη ατομικό πρόγραμμα για να είναι πανέτομος στην πρώτη του Ολυμπιακού!
Ορεξάτος ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Τικίνιο Σοάρες.

Ο Βραζιλιάνος φορ, που έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης, δεν θέλει να χάσει ούτε... μέρα προετοιμασίας και άρχισε ήδη ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μουρίκη, προκειμένου να είναι πανέτοιμος το συντομότερο δυνατό.

Άλλωστε ο 30χρονος άσος έχει να αγωνιστεί από τις 12 Δεκεμβρίου και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος, ώστε να είναι σε ανάλογα επίπεδα με τους συμπαίκτες του στην πρώτη συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να περιμένει για να χρησιμοποιήσει τον Τικίνιο. 

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός «κουβαλά» τιμωρία τριών αγωνιστικών από μία αποβολή του σε αγώνα της Πόρτο για το Europa League (την εντός έδρας ήττα 1-3 από την Λεβερκούζεν στις 27 Φεβρουαρίου 2020) κι έτσι θα χάσει τα δύο ματς του δεύτερου και το πρώτο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Πέραν του Τικίνιο, στην Αθήνα επέστρεψαν νωρίτερα και οι Γιαν Εμβιλά και Κένι Λαλά, που επίσης θα κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ, μάλιστα, θα κληθεί να αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει στα φιλικά της Αυστρίας, ειδάλλως υπάρχουν σκέψεις να αναζητήσει ο Ολυμπιακός άλλον παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.