Ads Top

Το πρώτο «κόψιμο» Μαρτίνς από το ρόστερ του Ολυμπιακού!


Μετά από μία εξαιρετική σεζόν, δεν θα πάρει ούτε φέτος την ευκαιρία του - Δεν τον πιστεύει ο Πέδρο Μαρτίνς!
Μπορεί για τη μεταγραφή του να ξοδεύτηκε ένα πολύ μεγάλο ποσό, όμως ο προπονητής του Ολυμπιακού έκρινε πως δεν ταιριάζει στα πλάνα του και τον "έκοψε" από το ρόστερ πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.  

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν συνεχίζεται, με τους Πειραιώτες να έχουν ανακοινώσει τον Τικίνιο Σοάρες ως πρώτη τους προσθήκη, ενώ έπονται κι άλλες.

Εκτός από αυτούς που θα πατήσουν πόδι στου Ρέντη για πρώτη φορά, υπάρχουν και οι δανεικοί, οι οποίοι θα επιστρέψουν για να αξιολογηθούν από το τεχνικό τιμ προσπαθώντας να πείσουν τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ.

Μεταξύ αυτών δεν θα βρίσκεται ο Γιάννης Μασούρας, παρά την εξαιρετική σεζόν που έκανε στην Πολωνία με τη φανέλα της Γκόρνικ. Ο Έλληνας μέσο-αμυντικός ενημερώθηκε από τους Πειραιώτες ότι δεν θα ακολουθήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για μια απόφαση που εξέπληξε όσους παρακολουθούσαν τα πεπραγμένα του Μασούρα στην Πολωνία, όπου αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της Γκόρνικ και κατέγραψε 25 συμμετοχές (με μια ασίστ) με τη φανέλα της. Οι περισσότεροι συνεπώς θεωρούσαν ότι ο Μαρτίνς θα έδινε την ευκαιρία στον 24χρονο παίκτη να δείξει την αγωνιστική του πρόοδο στην προετοιμασία.

Το νέο "όχι" των Πειραιωτών στον Μασούρα δείχνει ότι οι Ερυθρόλευκοι ίσως έχουν πάρει την απόφαση ότι ο Έλληνας άσος δεν έχει μέλλον στην ομάδα, κι ας έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Πάντως, θυμίζουμε ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θεωρήθηκε μεγάλη επένδυση για τους πρωταθλητές Ελλάδας το 2018, όταν αποκτήθηκε από την ΑΕΛ με 1.000.000 ευρώ!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.