Ads Top

Ο Κονσεϊσάο θέλει τον Σεμέδο στην Πόρτο!


Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ζήτησε από τους ανθρώπους της Πόρτο να του πάρουν τον Ρούμπεν Σεμέδο!
Επανέρχεται στο προσκήνιο για την Πόρτο ο Ρούμπεν Σεμέδο! Σύμφωνα με την «abola», ο τεχνικός των «δράκων» Σέρτζιο Κονσεϊσάο ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να του φέρουν τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει το ποσό των 15 εκατ. ευρώ πέρυσι το καλοκαίρι για να αφήσει τον Σεμέδο να αποχωρήσει, αλλά αυτό αναμένεται να πέσει την φετινή μεταγραφική περίοδο σε ποσό που θα είναι εφικτό για την Πόρτο.

Ο Σεμέδο αποτελεί προσωπική επιλογή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος θεωρεί πως ο Πορτογάλος στόπερ μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη στην άμυνα της Πόρτο για τα επόμενα χρόνια. 

Παράλληλα γίνεται αναφορά στην ειδική νομοθεσία που υπάρχει στην χώρα για τους Πορτογάλους εργαζομένους, η οποία μειώνει σημαντικά την φορολογία και θα είναι προς όφελος του ποδοσφαιριστή.

Τη φετινή σεζόν ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός κατέγραψε 44 εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας ένα τέρμα. 

Το όνομά του είχε παίξει επίσης και για την Μπενφίκα την περασμένη σεζόν, με τον Σεμέδο να προέρχεται από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Βιγιαρεάλ, Ουέσκα, Ρίο Άβε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.