Ads Top

«Δεν πήρε ευκαιρίες ο Τσιμίκας - Το παραδέχτηκε ο Κλοπ - Θα παίξει αν...»


Η απόφαση στη Λίβερπουλ για τον Έλληνα άσο - Τι παραδέχθηκε ο ίδιος ο Κλοπ και η φημολογία για δανεισμό στον Ολυμπιακό!
Γιατί οι "κόκκινοι" δεν θέλουν να τον δώσουν δανεικό, οι πιθανότητες να γυρίσει στο Λιμάνι και το πλάνο του προπονητή για την επόμενη σεζόν.

Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει, ξανά, το τελευταίο διάστημα με τον Έλληνα άσο και τους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς το όνομά του φιγουράρει στο ρεπορτάζ ως υποψήφιος για να επιστρέψει με τη μορφή δανεισμού το προσεχές καλοκαίρι.

Το sportdog.gr ζήτησε τη βοήθεια του Joe Rimmer, εξειδικευμένου ρεπόρτερ τής Liverpool Echo για τα θέματα της ομάδας, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό ρεπορτάζ για τον Τσιμίκα και το μέλλον του.

"Δεν πήρε ευκαιρίες ο Τσιμίκας - Το παραδέχτηκε ο Κλοπ - Θα παίξει αν..."

"Ήταν μια περίεργη πρώτη σεζόν τού Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, δεν είχε πραγματικά την ευκαιρία για να δείξει γιατί είναι ικανός, μετά από μια δοκιμαστική σεζόν στους Ρεντς μέσα και έξω από το γήπεδο. Το ζήτημα του κορωνοϊού συν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε η Λίβερπουλ στη διάρκεια της σεζόν, έκαναν δύσκολη την κατάσταση για τον Τσιμίκα με τον λίγο χρόνο συμμετοχής που είχε. Ο Κλοπ παραδέχτηκε κάποια στιγμή ότι ήταν δύσκολο να αλλάξει τους μπακ του λόγω των τραυματισμών στο κέντρο της άμυνας, με αποτέλεσμα να υποφέρει ο Τσιμίκας. Ευτυχώς, η επόμενη σεζόν θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για τους πλάγιους της Λίβερπουλ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο καλός συνάδελφος από την Αγγλία.

Τι πιστεύει ο Κλοπ για το μέλλον του Τσιμίκα;

"Ο Κλοπ ελπίζει ότι θα καταφέρει να τον χρησιμοποιήσει περισσότερο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, και θα έχει μια μικρή ευκαιρία για να το πετύχει το φετινό καλοκαίρι. Μια γεμάτη pre-season με τη Λίβερπουλ θα του κάνει καλό αν η ομάδα κρατήσει σε καλή κατάσταση τους σέντερ μπακ της ομάδας. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για τον Τσιμίκα".

"Ψάχνονται για Λίβερπουλ - Δεν τον δίνει στον Ολυμπιακό - Απ' τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο"

Μπορεί να αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού; Εδώ, στην Ελλάδα, αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορους συλλόγους για τον δανεισμό του.

"Κάποιες ομάδες μπορεί να ψαχτούν για τις προθέσεις τής Λίβερπουλ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα τον αφήσουν να φύγει. Εκτός αν προκύψει μια πολύ καλή πρόταση".

Μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό;

"Η Λίβερπουλ δεν είναι θετική να εγκρίνει δανεισμό του. Αλλά αν μια μεγάλη πρόταση φτάσει στην ομάδα, ίσως απασχολήσει η πώλησή του. Αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση για μπακ-απ στα αριστερά της άμυνας, με αποτέλεσμα να μην βλέπω πιθανό να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ αυτό το καλοκαίρι, ειδικά για τον Ολυμπιακό ως δανεικός".

Άρα θα έχει την ευκαιρία του στη Λίβερπουλ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

"Δεν ήταν η πιο εύκολη σεζόν για εκείνον, αλλά η Λίβερπουλ τον απέκτησε με προπονητή τον Κλοπ και χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο. Η τελευταία σεζόν δεν ήταν κανονική για πολλούς λόγους. Θα πρέπει να κοιτάξει τον Ρόμπερτσον για να εμπνευστεί. Του πήρε πάνω από έξι μήνες για να συνηθίσει τη ζωή στο Λίβερπουλ, πριν γίνει ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο"

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.