Ads Top

Παναθηναϊκός ΑΟ: «Ιούλιο ή αρχές Σεπτεμβρίου η ΓΣ για τη Διπλή Ανάπλαση»


Με επίσημη ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός ΑΟ ενημέρωσε για την Γ.Σ. καθώς και για το γηπεδικό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 6 Ιουνίου θα προκηρύξουμε Γενική Συνέλευση του Ομίλου για τις 22 Ιουνίου με επαναληπτική 29 Ιουνίου.

Η ημερήσια διάταξη θα περιλαμβάνει τα κάτωθι θέματα:

-Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός

-Αγωνιστικός απολογισμός

-Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

-Απαλλαγή διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη

-Προϋπολογισμός 2021-2022

-Αναθεώρηση καταστατικού για εναρμόνιση με τον νέο αθλητικό νόμο

Τα ανωτέρω θέματα είναι καταστατική μας υποχρέωση.

Ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ο αγωνιστικός απολογισμός, η έκθεση της εξελεγκτικής, ο προυπολογισμός 2021-2022 και το προς αναθεώρηση καταστατικό θα αναρτηθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας προκειμένου να λάβουν γνώση τα μέλη μας αλλά και να διευκολυνθούν οι διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης.

Το μείζον θέμα της Διπλής Ανάπλασης που απασχολεί όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια και όχι μόνο δεν συμπεριλαμβάνεται στα θέματα της Γενικής Συνέλευσης για τους κάτωθι λόγους.

Υπάρχουν ακόμα θέματα που πρέπει να διευθετηθούν και να συμφωνηθούν προκειμένου να συνταχθούν τα σχέδια συμβάσεων τα οποία θα πρέπει να δημοσιευτούν αρκετό χρονικό διάστημα πριν την Γενική Συνέλευση η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για την τελική απόφαση.

Ένα τόσο σημαντικό θέμα που απασχολεί την Παναθηναϊκή οικογένεια και αναμένεται να απογειώσει τον Παναθηναϊκό Α.Ο, οφείλει και πρέπει να γίνει δια φυσικής παρουσίας και με όσα περισσότερα μέλη έχουν δικαίωμα ψήφου.

Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ισχύσει η επιστολική ψήφος εάν και εφόσον κατοχυρώνεται καταστατικά.

Όπως γνωρίζετε σε μείζονα θέματα διαπραγματεύσεων υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας όποτε δεν είμαι σε θέση να ανακοινώσω οτιδήποτε αφορά τις συμβάσεις μέχρις ότου ολοκληρωθούν, οπότε και θα τις αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα του συλλόγου προκηρύσσοντας και γενική συνέλευση με μοναδικό θέμα την Διπλή Ανάπλαση.

Λογικά αυτό θα γίνει η τον Ιούλιο ή αρχές Σεπτεμβρίου πάντα έχοντας υπόψη μας ότι πρέπει και θα γίνει με φυσική παρουσία. Μέχρι τότε το μόνο που είμαι σε θέση να ανακοινώσω είναι ότι το κλειστό γήπεδο αθλοπαιδιών θα είναι χωρητικότητας 3000 θέσεων και όλα τα τμήματα μας αλλά και τα γραφεία μας θα έχουν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις που αρμόζουν στον Σύλλογο μας.

Σας ευχαριστώ

Τάκης Μαλακατές».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.