Ads Top

Φουλάρει για Εντάο ο Ολυμπιακός!


Προχωρά για Αλασάν Εντάο ο Ολυμπιακός - Εναλλακτική λύση ο Ρασίντ Γκεζάλ της Λέστερ!
Ο Ολυμπιακός μετά την ολοκλήρωση του «μπαμ» με την απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες το βράδυ της Τρίτης προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για την αγορά ενός εξτρέμ από το πάνω ράφι. 

Οι ερυθρόλευκοι «χτενίζουν» την αγορά για τον κατάλληλο παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στα άκρα της επίθεσης της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς και οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι δυο.

Ο ένας είναι ο Αλασάν Εντάο, ο οποίος αγωνίζεται στην Καραγκιουμρούκ, ενώ στα υπόψιν του Ολυμπιακού είναι και ο Ρασίντ Γκεζάλ της Λέστερ. Όσον αφορά την περίπτωση του Εντάο ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει καταθέσει ήδη πρόταση για την απόκτηση του, η οποία μάλιστα ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ, με τον τουρκικό σύλλογο πάντως να ζητά τουλάχιστον πέντε για να τον παραχωρήσει. Οι συζητήσεις των δυο πλευρών συνεχίζονται και παρότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι δεν αποκλείεται να καμφθεί τις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα εφόσον δεν προχωρήσει του Εντάο στον Ολυμπιακό, τότε δεδομένα οι ερυθρόλευκοι θα κοιτάξουν άλλες λύσεις, αφού στόχος είναι στην έναρξη της προετοιμασίας να βρίσκεται κανονικά στο ρόστερ ο εξτρέμ. Μια από τις περιπτώσεις λοιπόν που απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι και ο Γκεζάλ. Ο Αλγερινός μπορεί να ανήκει στις αλεπούδες, αλλά αγωνίστηκε τη σεζόν 2020/21 ως δανεικός στην Μπεσίκτας, που θέλει να τον αγοράσει αλλά δύσκολα θα φτάσει στα επτά εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η αγγλική ομάδα. Οι Πειραιώτες παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του 29χρονου εξτρέμ, καθώς πρόκειται για δύσκολη υπόθεση, με ξένα ΜΜΕ να αναφέρουν πως και η Μονακό είναι στο παιχνίδι για να τον κάνει δικό της.

Ο Γκεζάλ φέτος με την Μπεσίκτας ήταν εξαιρετικός και κατέκτησε το νταμπλ στην Τουρκία, σκοράροντας 8 γκολ και μοιράζοντας 18 ασίστ σε 35 συμμετοχές. Τέλος, ακόμη μια περίπτωση που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού είναι και αυτή του Αγκιμπού Καμαρά, όπως διαβάσατε από to10.gr. Πρόκειται για 20χρονο εξτρέμ που αγωνίζεται εδώ και δυο χρόνια στην πρωταθλήτρια Γαλλίας Λιλ, αλλά και στην εθνική ομάδα της Γουινέας.

Οι ερυθρόλευκοι τα τελευταία χρόνια προτιμούν τη γαλλική αγορά ειδικά σε μικρές ηλικίες και έχουν φέρει στην Ελλάδα ουκ ολίγα «διαμάντια», όπως οι Καμαρά, Σισέ, Μπα, Αλιαγκσίμ Μπα. Εφόσον μάλιστα επαληθευτούν οι πληροφορίες ότι έχει βγει στην αγορά ως ελεύθερος ο νεαρός, ο οποίος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Αφρική δεν αποκλείεται να απασχολήσει πολύ έντονα τους Πειραιώτες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.