Ads Top

Ο Μαρτίνς «έκοψε» μεταγραφή λόγω...Φορτούνη!


Ο Μοντέστο τον «επέλεξε», ήταν μια ανάσα από το να έρθει στην Ελλάδα αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς «έκοψε» την μεταγραφή!
Πώς συνδέεται η συγκεκριμένη μεταγραφή με τον "Φορτού", οι πρώτες αποφάσεις του Πορτογάλου προπονητή για τη νέα σεζόν και ο 22χρονος Βραζιλιάνος που "αρέσει", αλλά δύσκολα θα πιάσει Λιμάνι.

Λίνκολν. Όπως συνέβη και με πολλά άλλα ονόματα που γράφτηκαν / αναπαράχθηκαν, πήρε πολύ μεγαλύτερη προβολή απ' αυτή που άξιζε η συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει κάτι. Υπάρχει. Κι αυτό που υπάρχει είναι το μεγάλο like που έχει κάνει ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο, στον ποδοσφαιριστή. Δική του ιδέα είναι.

Ό,τι γράφεται από την Πορτογαλία δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι επιλογή Μαρτίνς. Ούτε ότι γράφεται από Γαλλία είναι επιλογή Μοντέστο. Ας το ξεκαθαρίσουμε αυτό γιατί γράφονται ουκ ολίγες ανακρίβειες. Ας επιστρέψουμε ωστόσο στο θέμα μας.

Ο Λίνκολν λοιπόν είναι ένα ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό πακέτο. Μ' αυτό δε διαφωνεί κανείς. Ωστόσο, όταν γράφει κανείς για τον Λίνκολν δεν θα πρέπει να ξεχνάει κάτι σημαντικό. Αν αποκτηθεί ο Λίνκολν (που αυτή τη στιγμή δεν είναι το πιο πιθανό) ποιανού τη θέση θα πάρει και ποιανού το χρόνο θα περιορίσει; Του Κώστα Φορτούνη. Μπορεί να παίζει και στα φτερά ο 22χρονος Βραζιλιάνος της Σάντα Κλάρα αλλά η θέση του είναι 10άρι. Γι' αυτό λοιπόν ας coolάρουμε. Δε γίνεται να έρθει ο Λίνκολν αυτή τη στιγμή γιατί υπάρχει ο Κώστας Φορτούνης.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι στο 3-4-3 που λογικά θα δούμε και τη νέα σεζόν αρκετά, δεν υπάρχει 10άρι. Ούτε στο 4-3-3 υπάρχει.

Φτάνει και περισσεύει λοιπόν ο Κώστας για τα ματς που ο Μαρτίνς θα θελήσει να παίξει με 10άρι. Δεν έχει νόημα να δοθεί ένα σεβαστό ποσό για τον Λίνκολν και συχνά ένας από τους δύο ή και οι δύο να είναι στον πάγκο ή την εξέδρα. Είναι απλό και κατανοητό. Γι' αυτό λοιπόν λέω ότι στο θέμα Λίνκολν γράφτηκαν, ξανά, πολλά περισσότερα απ' όσα άξιζαν στην περίπτωση που ήταν από την αρχή σε δεύτερη μοίρα και όχι θέμα προτεραιότητας. Αυτά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.