Ads Top

Στοίχημα: "Τρύπιες" άμυνες στην Πολωνία, φορτσάρει ο Ισημερινός - 3αδα “φωτιά” στο 5.89!


Μπορεί να είναι μικρό το κουπόνι της Τρίτης (08/06) ωστόσο είναι μια καλή “προθέρμανση” για το Euro. Το Betarades.gr εντόπισε τρία δυνατά προγνωστικά, από διεθνή φιλικό, τα προκριματικά Μουντιάλ Ν. Αμερικής, καθώς και μπασκετικό από την Ισπανία.
 
Βρείτε όλα τα ρόστερ των ομάδων του Euro στην ιστοσελίδα μας, μεταξύ άλλων αυτό που έχει επιλέξει η Εθνική Αγγλίας. Προχωράμε στις αναλύσεις μας ευθύς αμέσως!
 
Με τα γκολ στο φιλικό
 
Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το διεθνές φιλικό παιχνίδι στο Πόζναν, όπου στις 19:00 η Πολωνία υποδέχεται την Ισλανδία.
 
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία (1-1) με τη Ρωσία, ενώ και τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Η Πολωνία είναι δυνατή στην έδρα της, καθώς έχει κερδίσει τις έξι από τις εννιά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Μοναδική ήττα αυτή (1-2) από την Ολλανδία. Η άμυνά της, βέβαια, δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς έχει δεχτεί γκολ στους πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες της.
 
Η Ισλανδία δεν εντυπωσίασε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, παρ’ όλα αυτά, όμως, επικράτησε (0-1) εκτός έδρας απέναντι στα Νησιά Φερόε. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της, καθώς είχε επικρατήσει εύκολα με 4-1 επί του Λιχτενστάιν, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν έχει ισοπαλία στις 12 πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της, με απολογισμό πέντε νίκες και εφτά ήττες.
 
Η Πολωνία είναι το ξεκάθαρο φαβορί στον αγώνα. Είναι καλύτερη ομάδα, ενώ θα αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο με αρκετές απουσίες. Περιμένουμε να γίνει ένα "ελεύθερο" παιχνίδι, με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ενώ και οι δύο αντίπαλοι δεν διακρίνονται για τις αμυντικές τους επιδόσεις. Θα στηρίξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.89.
 
Ανώτερος ο Ισημερινός
 
Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Νότιας Αμερικής, όπου ο Ισημερινός φιλοξενεί στις 00.00 το Περού.
 
Δεν τα κατάφεραν οι γηπεδούχοι απέναντι στην Βραζιλία και γνώρισαν δίκαιη ήττα με 2-0. Αποτέλεσμα που έσπασε το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων που "έτρεχαν". Συγκεκριμένα, είχαν επικρατήσει επί της Ουρουγουάης (4-2), της Βολιβίας (2-3), της Κολομβίας (6-1) και της Βολιβίας (2-1). Σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους έχουν σημειώσει 12 γκολ.
 
Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το Περού, που στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση του υποτάχθηκε (0-3) φυσιολογικά στην ανωτερότητα της Κολομβίας. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές από την Βραζιλία (2-4), τη Χιλή (2-0) και την Αργεντινή (0-2). Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν πόντο στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Ακόμη, έχει και τη χειρότερη άμυνα με 13 γκολ παθητικό.
 
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων. Ο Ισημερινός είναι πιο ποιοτική ομάδα και έχει και την ψυχολογία με το μέρος του, απέναντι σε ένα Περού που πραγματοποιεί τραγικές εμφανίσεις. Θα προτιμήσουμε, λοιπόν, το Ισημερινός -1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.75.
 
Κερδίζει η Βαλένθια
 
Κλείνουμε με πρόταση μπάσκετ από την Ισπανία και τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, από το Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης στις 22:15.
 
Οι “νυχτερίδες” στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Μαδρίτη ηττήθηκαν με 81-70. Ξεκίνησε νωχελικά, προσπάθησε στο δεύτερο δεκάλεπτο, ωστόσο έμεινε πίσω από το τρίτο και μετά.
 
Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης, που έχουν να κάνουν με τραυματισμούς αλλά και αποχωρήσεις. Ιδανικά θα ήθελε τη νίκη με τη Βαλένθια ώστε να κάνει το 2-0, πράγμα που μόνο εύκολο δεν είναι.
 
Η Ρεάλ με τις απουσίες της είναι αποδεκατισμένη. Έτσι, η Βαλένθια μπορεί να πάρει μια εντός έδρας νίκη και να ισοφαρίσει τη σειρά αγώνων. Θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.78.
 
ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.