Ads Top

Το «deal» της ΑΕΚ με Σάλτσμπουγκ για Στάνκοβιτς!


Όλες οι λεπτομέρειες της πρώτης μεγάλης μεταγραφής της ΑΕΚ για το καλοκαίρι - Πόσο θα κοστίσει τελικά, για πόσα χρόνια υπογράφει, με τι ετήσιες αποδοχές υπογράφει στην Ένωση!

Τσιτσαν Στανκοβιτς ΑΕΚ: Η μεταγραφή αυτή, μετά από σκληρή διαπραγμάτευση, έκλεισε στο 1,1 εκατ. ευρώ, χρήματα τα οποία η Ένωση θα καταβάλλει στην πρωταθλήτρια Αυστρίας σε δύο δόσεις, μία άμεσα και την επόμενη το ερχόμενο καλοκαίρι. Η ΑΕΚ είχε εκκινήσει από τις 800.000 ευρώ, η Σάλτσμπουργκ από το 1,5 εκατ. και τελικά η συμφωνία επετεύχθη κάπου στα μισά της απόστασης. Προβλέπεται δε και μπόνους για την αυστριακή ομάδα, στην περίπτωση κατά την οποία εντός της επόμενης τετραετίας, η ΑΕΚ καταφέρει να συμμετάσχει σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Στάνκοβιτς να είναι μέλος αυτής.

Ο διεθνής τερματοφύλακας θα υπογράψει συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας, με ετήσιες αποδοχές 700.000 ευρώ, συνολικά δηλαδή θα λάβει 2,8 εκατ. ευρώ εφόσον παραμείνει στην ομάδα έως τη λήξη της υπάρχουσας συμφωνίας. Και για εκείνον θα προβλέπονται κάποια επιμέρους μπόνους στόχων σε περίπτωση κατάκτησης τίτλων και συμμετοχής της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η υπόθεσή του δουλευόταν για αρκετό διάστημα, μεγαλύτερο του ενός μήνα, παράλληλα με εκείνη του γκολκίπερ της Άλκμααρ Μάρκο Μπιζότ, ο οποίος αρχικά ήταν η πρώτη επιλογή και μάλιστα λέγεται ότι είχε επισκεφτεί την Αθήνα μαζί με τη σύζυγό του, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά τι σημαίνει ΑΕΚ. Ωστόσο οι υπέρογκες απαιτήσεις των Ολλανδών, απέτρεψαν τη μεταγραφή καθώς η Άλκμααρ παρουσιάζονταν αμετακίνητη από την αξίωση 2 εκατ. ευρώ, για έναν ποδοσφαιριστή που σε 6 μήνες από σήμερα θα αποκτήσει το δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.