Ads Top

«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον Ζαϊλσον!»


Σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός εξετάζουν την περίπτωση του 26χρονου αμυντικού μέσου, Ζαϊλσον, ο οποίος από τις 10 Νοεμβρίου είναι ανενεργός λόγω των περιορισμών που ισχύουν στην Κίνα.

Στο παιχνίδι για την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού μέσου, Ζαϊλσον, εμπλέκουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό οι Βραζιλιάνοι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Globo Esporte, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την κινέζικη Νταλιάν, στην οποία έχει να αγωνιστεί από τις 10 Νοεμβρίου λόγω περιορισμών στην βίζα του. Παραμένει στην Βραζιλία, δεν μπορεί λόγω COVID19 να επιστρέψει στην Κίνα και ψάχνει τον επόμενο προορισμό στην καριέρα του.

Την περίπτωσή του παρακολουθούν και ομάδες από την Ιταλία και την Ισπανία ενώ ενδιαφέρον έδειξε και η Μαρσέιγ. Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο Πόρτο Αλέγκρε, όπου ακολουθεί ατομικές προπονήσεις.

Ο Βραζιλιάνος άσος έχει αγωνιστεί στην Γκρέμιο, έκανε σπουδαίες χρονιές με την Φενέρ τόσο ως 6άρι όσο και ως κεντρικός αμυντικός και πουλήθηκε έναντι 4.5 εκατομμυριών ευρώ στην Νταλιάν, με την οποία πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε έξι αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.