Ads Top

Πιτίνο: «Ξεκάθαρο ότι θέλω τον Σπανούλη, το δικό μου στιλ στην Εθνική»


Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε πως είναι ξεκάθαρο ότι θέλει τον Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική ομάδα ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, ενώ τόνισε πως η «γαλανόλευκη» θα έχει άλλο στιλ σε σχέση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται στη χώρα μας και μάλιστα αυτή την ώρα είναι στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσει τον τρίτο ημιτελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, λοιπόν, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ, τονίζοντας: «Παίζουμε κόντρα στο ρολόι. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και οι αγώνες συνεχίζονται. Εδώ είμαι για να δω τους παίκτες της ΑΕΚ κυρίως και θα πρέπει να δω πράγματα.

Δεν ξέρω ποιος θα είναι στην προεπιλογή. Θα ήθελα να τον έχω τον Σπανούλη, το είπα από την πρώτη μέρα. Από την πρώτη φορά που ανέλαβα. Όπως και αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού. Το πρόβλημα είναι πως πολλοί παίζουν στο εξωτερικό στις λίγκες τους. Θα μελετήσω τους παίκτες από αύριο.
Θα βάλω το δικό μου στιλ παιχνιδιού, κάτι που δεν είχα ποτέ τη δυνατότητα να το κάνω στον Παναθηναϊκό, γιατί ερχόμουν στα μέσα των σεζόν. Θέλω να βάλω το δικό μου στιλ παιχνιδιού. Κάθε παίκτης θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση για να ανταποκριθεί στο στιλ. Είμαι αισιόδοξος για το Προολυμπιακό».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.