Ads Top

Η νέα ομάδα του Μπόλονι μετά τον Παναθηναϊκό!


Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ρουμανία, ο Λάζλο Μπόλονι είναι το φαβορί για να κάτσει στον πάγκο της νεοφώτιστης στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου, Σεραίνγκ.
Ο Λάζλο Μπόλονι μόλις λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, φαίνεται να έχει πρόταση ήδη από ομάδα του Βελγίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την «gsp.ro», ο Ρουμάνος τεχνικός είναι το φαβορί για να κάτσει στον πάγκο της βελγικής ομάδας Σεραίνγκ, που από του χρόνου θα παίζει στην πρώτη κατηγορία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ τη σύνδεση έχει κάνει ο Λουτσιέν Ντ΄ Ονόφριο, ο οποίος είναι φίλος του Μπόλονι και θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής της Σεραίνγκ.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Λάζλο Μπόλονι είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Εμίλιο Φερρέρα στην Σεράινγκ, ο οποίος ανέβηκε πρόσφατα στην πρώτη κατηγορία. Ο 68χρονος προπονητής έχει προπονήσει επίσης στο Βέλγιο της Σταντάρ, Αντβέρπ και Γκεντ.

Το Βέλγιο φαίνεται να είναι ο αγαπημένος προορισμός του Λάζλο Μπόλονι. Μετά την Σταντάρ Λιέγης (2008-10), την Αντβέρπ (2017-20) και τη Γκεντ (2020), ο 68χρονος μπορεί να επιστρέψει ξανά στην πρώτη κατηγορία του Βελγίο και συγκεκριμένα στη νεοφώτιστη Σεραίννγκ.
 
Μάλιστα και σύμφωνα με την La Dernière Heure, η επαφή έγινε μέσο του Λουσιέν Ντε Ονόφριο, ο οποίος είναι φίλος του. Ο συγκεκριμένος θα έρθει ως τεχνικός διευθυντής στην Σεραίνγκ και θα ήθελε τον Μπόλονι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά στην Σταντάρ  και είχε κερδίσει έναν τίτλο το 2009».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.