Ads Top

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει επιστροφή ο Μοντεστό!


Η «καψούρα» του Μοντεστό με Έλληνα άσο - Θέλει να τον φέρει πίσω στο Λιμάνι!
Ο Γάλλος βρέθηκε στην Ιταλία τις προηγούμενες ημέρες όπου... τσέκαρε παίκτη που είναι στη λίστα με την βοήθεια ενός πρώην "ερυθρόλευκου" που έσπασε τον... πάγο.

Μπάμπης Λυκογιάννης: Ο 27χρονος μπακ πραγματοποιεί φέτος μια ακόμα καλή χρονιά με την φανέλα της Κάλιαρι, με 30 αγώνες 4 γκολ και 2 ασιστ, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τους "ερυθρόλευκους".


Μάλιστα σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ οι δύο πλευρές έχουν κάνει και τις πρώτες συζητήσεις με τον Φρανσουά Μοντέστο να έχει επισκεφτεί την Ιταλία πριν λίγες μέρες και να έχει δει από κοντά τον αγώνα με την Μπενεβέντο.

Ιταλικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ήδη Λυκογιάννης και Μοντέστο μίλησαν για το ενδεχόμενο να γυρίσει στον Ολυμπιακό ο Έλληνας μπακ ενώ οι δυό τους έχουν συνυπάρξει στον πειραϊκό σύλλογο. Τονίστηκε δε πως ο Μοντέστο μίλησε και με τους ανθρώπους της Κάλιαρι. Ένας ακόμα παίκτης που φέρεται να θέλει (ξανά διότι ήταν στόχος και στο παρελθόν) ο πρωταθλητής Ελλάδας είναι ο Ματέο Τραμονί. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός (είναι κυρίως εξτρέμ) με 12 ματς φέτος που επίσης ανήκει στην Κάλιαρι. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.