Ads Top

«Κλέβει» παίκτη από την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός!


Μεταγραφή-έκπληξη από τον Παναθηναϊκό από την «διαλυμένη» ΑΕΚ - Τον ήθελε και ο Ολυμπιακός!
Ποιος είναι ο παίκτης που είναι πολύ πιθανό να φορέσει ξανά τα πράσινα, οι λόγοι που θα φύγει από την Ένωση και το παλιότερο ενδιαφέρον από τους Πειραιώτες.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τους τελικούς του πρωταθλήματος θέλοντας να σηκώσει μία ακόμη κούπα. Οι «πράσινοι» δεν ικανοποιούν με τις εμφανίσεις τους, την δεδομένη χρονική περίοδο, όμως, εκείνο, που μετράει είναι ένα: το νταμπλ.

Τα υπόλοιπα θα αναλυθούν όταν τελειώσει η αγωνιστική σεζόν. Και τότε θα αρχίσουν οι ουσιαστικές ενέργειες για το χτίσιμο του ρόστερ. Μέσα σε όλα ο Παναθηναϊκός θα πάει να πάρει και 1-2 Ελληνες παίκτες. Θέλει να εμπλουτίσει τον ντόπιο κορμό του και για αυτό το λόγο θα φρεσκάρει κάπως το ελληνικό του στοιχείο.

Ο Νίκος Χουγκάζ του Ιωνικού Νικαίας είναι μία περίπτωση, που καλοβλέπουν οι άνθρωποι του εξάστερου, αλλά μπορεί εν τέλει να πάνε σε μία πιο παιγμένη. Και πιο συγκεκριμένα στον Λίνο Χρυσικόπουλο, ο οποίος και φέτος κάνει πολύ καλή χρονιά με την ΑΕΚ. Στην «Ενωση» τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα και το υπάρχον ρόστερ δεν θα υπάρχει του χρόνου με αυτή του την μορφή. Πολλοί παίκτες θα φύγουν και ίσως σε αυτούς να είναι και ο Χρυσικόπουλος. Ο Κερκυραίος είχε ακουστεί και παλιότερα για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του. Τώρα, όμως, μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα, λόγω και της κατάστασης, που επικρατεί στην ΑΕΚ.


Ο Χρυσικόπουλος αν αποκτηθεί δεν θα είναι βέβαια για πρώτη λύση αλλά για μπακ-απ του Μήτογλου αν μείνει ή του βασικού «4αριού». Ειδικά στο επιθετικό κομμάτι ο παίκτης της ΑΕΚ είναι πολύ αποτελεσματικός και είναι εντυπωσιακό ότι στα 29 του χρόνια συνεχίζει να βελτιώνεται. Για αυτό το λόγο άλλωστε κλήθηκε στην Εθνική των «παραθύρων», για αυτόν τον λόγο είναι και στο μυαλό του Ρικ Πιτίνο για το Προολυμπιακό του Καναδά.

Ο Χρυσικόπουλος παλιότερα δεν είχε ακουστεί μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες, όμως, δεν πρόκειται να ασχοληθούν πλέον, καθώς έχουν και Βεζένκοφ και Πρίντεζη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.