Ads Top

«Ξεκίνησε διαπραγματεύσεις για Ενταό ο Ολυμπιακός!»


Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο, «ο Ολυμπιακός ξεκίνησε διαπραγματεύσεις για τον Ενταό από τα 2 εκατ. ευρώ»!

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Καραγκουμρούκ, Σουλεϊμάν Χουρμά, πως ο Ενταό, για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση, «θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό», Τούρκος δημοσιογράφος έγραψε στο Twitter ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για τον Σενεγαλέζο από τα 2 εκατ. ευρώ!

Ο Αφρικανός εξτρέμ φαίνεται πως αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη θέση του εξτρέμ, τον οποίο φέρεται να έχει προτείνει ο Φρανσουά Μοντέστο στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος και άναψε το «πράσινο φως» για τη μεταγραφή του.

Ο 24χρονος σε έναν χρόνο από σήμερα μένει ελεύθερος, άρα η ομάδα του δεν έχει περιθώρια να ζητήσει πολλά χρήματα για την παραχώρησή του, αν και κοστολογείται περίπου στα 4 εκατ. ευρώ.


Νωρίτερα, θυμίζουμε, ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε ότι επιθυμία των πρωταθλητών είναι, το αργότερο μέχρι τις 15/6, η ομάδα να έχει δύο επιθετικογενείς παίκτες, για να τους δουλέψει μαζί ο Πέδρο Μαρτίνς. Έναν σέντερ φορ και έναν εξτρέμ. 


Ο πρώτος, ο Τικίνιο, ήρθε χθες και υπέγραψε πριν από λίγο, αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις.


Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου επιθετικού θα είναι τριετές και οι απολαβές του φτάνουν τα 6 εκατ. ευρώ.


Για τον εξτρέμ, ο Ολυμπιακός κινείται στην αγορά της Τουρκίας, για τον έναν ή και τον δεύτερο παίκτη, που αναζητά ενόψει της επόμενης σεζόν. 


Ο ένας είναι άμεση προτεραιότητα. Αν μπορούσε και τους δύο να τους αποκτήσει τώρα, θα ήταν το ιδανικό. 



Έχει ξεχωρίσει, λοιπόν, ο Αλασάν Ενταό της Καραγκουμρούκ και ακολουθούν ο Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού και ο Ρασίντ Γκεζάλ της Μπεσίκτας.



Τέλος, ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε την πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός διαψεύδει το σενάριο της τουρκικής εφημερίδας ''Fotospor'', σύμφωνα με το οποίο συζητήθηκε ανταλλαγή του Κώστα Φορτούνη με τον Κάιλ Λάριν της Μπεσίκτας. 


«Ο Φορτούνης είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης της τελευταίας δεκαετίας και δεν συζητείται ανταλλαγή σε τέτοια επίπεδα», είναι η θέση των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.