Ads Top

Η «Αγγλική» πώληση που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός!


Ούτε Καμαρά ούτε Σεμέδο. 
Από άλλον περιμένουν πολλά χρήματα!
Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να πωληθεί το καλοκαίρι και να φέρει πάρα πολλά χρήματα στο Λιμάνι; Το όνομά του... παίζει πολύ έντονα στο Νησί τις τελευταίες ημέρες.  

Τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφορικά με την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο εστιάζονται κυρίως στην πιθανότητα πώλησης του Μαντί Καμαρά και του Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περίπτωση του Ζοσέ Σα.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι σταθερά βασικός στον Ολυμπιακό την τελευταία τριετία και οι εμφανίσεις του μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει στην ευρωπαϊκή αγορά. Χαρακτηριστικά είναι τα πρόσφατα δημοσιεύματα από την Ιταλία, που υποστήριζαν ότι ο 28χρονος γκολκίπερ βρίσκεται στα "ραντάρ" του Ζοσέ Μουρίνιο για τη Ρόμα ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Τα εν λόγω ρεπορτάζ επαναφέρουν τη συζήτηση γύρω από τον Σα και το μέλλον του, αφού μέχρι πρότινος δεν υπήρχε κάποια πληροφορία, πόσω μάλλον κάποια πρόταση, για τον βασικό τερματοφύλακα των Ερυθρολεύκων.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην μανατζερική πιάτσα, η αίσθηση που υπάρχει για τον Σα είναι πως στον Ολυμπιακό περιμένουν προτάσεις όχι τόσο από την Ιταλία, αλλά κυρίως από την Αγγλία.
 
Στην Premier League φαίνεται πως ο Πορτογάλος έχει μεγάλο "ρεύμα" και με δεδομένο ότι όλες οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας διαθέτουν την οικονομική άνεση να αποκτούν κορυφαία ονόματα, φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο να "σκάσει" από εκεί κάποια προσφορά που θα ικανοποιεί τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο του Σα προβλέπεται ρήτρα αγοράς ύψους 15.000.000 ευρώ, ποσό που δεν πλησίασε κανένας ενδιαφερόμενος το περσινό καλοκαίρι. Φέτος, τα δεδομένα προβλέπεται να είναι διαφορετικά για τον Πορτογάλο πορτιέρε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.