Ads Top

«Μεγάλο πρόβλημα οι αποδοχές του Πρίγιοβιτς για τον Ερυθρό Αστέρα»


Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ζητά 1,2 εκατ. για το τελευταίο έτους του τριετούς συμβολαίου του και αποτελεί πρόβλημα για τον Ερυθρό Αστέρα!
Λεπτομέρειες της προσπάθειας που κάνει ο Ερυθρός Αστέρας για να αποκτήσει τον Πρίγιοβιτς κάνει γνωστές η σερβική ιστοσελίδα, mozzartsport.

Όπως αναφέρει μεγάλο πρόβλημα αποτελούν οι αποδοχές που αξιώνει ο παίκτης και ειδικά αυτές του τρίτου και τελευταίου έτους του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος επιθετικός απαιτεί ένα συμβόλαιο τουλάχιστον 800.000 ευρώ το οποίο θα αυξάνεται και θα φτάνει σε ένα επίπεδο 1,2 εκατομμύρια ευρώ στο τελευταίο έτος.
 
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα αυτό, κανείς από τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα δεν λαμβάνει περισσότερα από 600.000 ευρώ.

Βέβαια, επισημαίνουν ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα για να δοθεί το 800άρι του πρώτου έτους και ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο του δεύτερου, έστω κι αν αποτελούσε λόγο για γκρίνια από κάποιους.

Αυτό που αποτελεί όμως τεράστιο πρόβλημα είναι το 1,2 «καθαρές» αποδοχές που θέλει ο παίκτης για το τελευταίο έτος. Εάν ληφθούν υπόψη και τα πριμ αλλά και η εφορία τότε συνολικά, το ποσό που θα πρέπει να βγάλει η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα φτάνει και ενδεχομένως να ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Στο σημείο αυτό αναφέρεται και πάλι το όνομα του ΠΑΟΚ καθώς η ελληνική ομάδα δεν φαίνεται κολλάει στις αποδοχές αυτές οι οποίες κρίνονται μεγάλες από τη διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.