Ads Top

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός: «Έσπασε» την έδρα ο Ολυμπιακός!


Ένας Ολυμπιακός με τη στόφα του μόνιμου πρωταθλητή, νίκησε τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό 11-6 στον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών και «έσπασε» το πλεονέκτημα έδρας των «μπέμπηδων».

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βουλιαγμένη 11-6 στον Λαιμό στον πρώτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών, «έσπασε» την έδρα της ομάδας των νοτίων προαστίων και απέκτησε σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 1-0, όμως η Βουλιαγμένη έκανε το 2-1 και, με την υπεροχή στον παίκτη παραπάνω, φτάσαμε στο 3-3 την ολοκλήρωση του πρώτου οκταλέπτπου.
 
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με 5-4 με τον Γκιουβέτση στον παίκτη παραπάνω, ο Χρυσοσπάθης ισοφάρισε και το ματς συνεχίστηκε με το προβάδισμα των «μπέμπηδων» και την ισοφάριση των «ερυθρόλευκων» στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Δερβίση και έφτασε στο 6-8 με στην ολοκλήρωση του τρίτου οκταλέπτου.

Με δύο γκολ του Γενηδουνιά ο Ολυμπιακός έφτασε στο 6-10 στο ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου. Η Βουλιαγμένη έχασε ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω και ο Γενηδουνιάς με το τρίτο συνεχόμενο τέρμα του έκανε το 6-11.

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 1-3, 0-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 1 , Τρούλος, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος , Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης 1 , Λόζινα 2 , Μπάσιτς, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε , Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 4, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Δερβίσης 2 , Κάκαρης , Μουρίκης, Καπότσης , Χρυσοσπάθης 2 , Ίρβινγκ 1 , Γαλανόπουλος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.