Ads Top

Η πρώτη μεταγραφή Μπαρτζώκα από Ελλάδα!


Τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού - Ποιον κλείνει από Ελλάδα, μια ανάσα και από Έλληνα παίκτη!
Ο Αμερικανός που ξεχώρισαν στο Λιμάνι και η ανατροπή στις μεταγραφές - Ποιος είναι ο νέος στόχος από την Ελλάδα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, πώς θα κινηθούν οι Πειραιώτες στο μεταγραφικό παζάρι μετά τις τελευταίες... αναποδιές και οι παίκτες που υπογράφουν!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει την ομάδα της επόμενης χρονιάς και στο καρνέ του ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει το όνομα του Αλφα Ντιαλό του Λαυρίου, ο οποίος κάνει εντυπωσιακή χρονιά. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες θα πάρουν τον Ντιαλό και είτε θα τον κρατήσουν για 7ο ξένο, είτε θα τον δώσουν δανεικό σε κάποια καλύτερη ομάδα από το Λαύριο για να «ψηθεί» περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει στο μυαλό του και το άλλο μεγάλο ξένο αστέρι του Λαυρίου, τον Τάισoν Κάρτερ. Ο Αμερικάνος γκαρντ κι αυτός εντυπωσιάζει με την παρουσία του και τελευταίως έχει κάνει πολύ μεγάλα παιχνίδια κόντρα στον Προμηθέα. Φυσιογνωμικά και σωματικά μοιάζει με παιδάκι 15 ετών, αλλά στο παρκέ δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις. Είναι ένας γκαρντ, που τον παρακολουθούν ομάδες του ΝΒΑ, προς το παρόν, όμως, δεν είναι έτοιμος για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Δεν φαίνεται να είναι έτοιμος (κυρίως σωματικά) ούτε για το επίπεδο του Ολυμπιακού, για αυτό και οι Πειραιώτες σκέφτονται να τον πάρουν με τριετές συμβόλαιο και να τον παρκάρουν κι αυτόν για μία χρονιά σε μία καλή ευρωπαϊκή ομάδα.

Οι Πειραιώτες είδαν και αποείδαν με έμπειρες και πιο ακριβές περιπτώσεις, όπως του Τζένκινς και του Χάρισον, και έτσι δείχνουν να αλλάζουν την λογική τους. Κάτι ανάλογο είχαν κάνει και πριν από 10 χρόνια. Από τις πανάκριβες μεταγραφές του Τσίλντρες και του Κλέιζα, είχαν πάει σε πιτσιρικαρία, όπως με Σλούκα και Μάντζαρη, και αυτό τους έφερε τεράστιες επιτυχίες.

Κάπως έτσι πάνε να κυμανθούν και τώρα, αν και παράλληλα γίνεται προσπάθεια και για απόκτηση πολύ πιο έτοιμων και γυαλιστερών παικτών, όπως του Ουίλιαμς-Γκος, του Ντόρσεϊ και του Λαντέιλ. Επίσης θα πάρουν και Ελληνες παίκτες με τον Μιχάλη Λούντζη του Προμηθέα να είναι ο πρώτος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.